Dækopbevaring i mobile reoler

Beskrivelse

Dækopbevaring i mobile reoler

Både Stålreol HI280 og Pallereol P90 kan monteres på mobile vogne. Med mobile dækreoler opnår du øget lagerkapacitet sammenlignet med stationære reoler.

Dækopbevaring i mobile småvarereoler

Stålreolen HI280 kan monteres på mobile vogne, og dermed udgøre det mest optimale kompakte system til dækopbevaring. Mobile dækreoler øger lagerkapaciteten betydeligt sammenlignet med traditionelle reoler, og selvom investeringen er højere, betragtes en mobil løsning ofte som et billigt alternativ til en dyr tilbygning. Dette system er ideelt, når gulvpladsen er begrænset eller kvadratmeterpriserne høje.


Mobile dækreoler er meget sikker opbevaring, da de mobile enheder kan låses sammen. Adgang kan kun ske
via nøglelås.

Dækopbevaring i mobile pallereoler

Ved at montere pallereoler på mobile vogne kan du øge lagerkapaciteten i et system, og samtidig fastholde adgang til det lagrede gods. Dette er fordelen ved MOVO, det mobile reolsystem.

MOVO mobile pallereoler til tunge belastninger, er et elektronisk styret system, der kører på nedstøbte skinnner.Reolerne kan bære sektionslasterop til 24 tons med stigebenshøjder op til 12 meter. Den variable kontrol er brugervenlig, og når de enkelte gange er åbne, garanteres sikkerheden med state-of-the-art sensorteknologi.

MOVO systemet er ideelt til opbevaring af store mængder dæk, f.eks. på et værksted der håndterer skift af vinter- og sommerdæk.


Hurtig-/budgettilbud på Dækopbevaring »

Lad os finansiere din lagerløsning »