Lindströms fik en state-of-the-art løsning til dækopbevaring

  • LindstromsBil-Sweden1
  • LindstromsBil-Sweden2
  • LindstromsBil-Sweden3

Lindströms fik en state-of-the-art løsning til dækopbevaring

Lindströms Bil ekspanderer sin virksomhed med dækservice. Constructor har leveret dækreoler til det nybyggede dækhotel, der er state-of-the-art inden for dækopbevaring.

Constructor har leveret mobile dækreoler til Lindströms Bil. Det betyder at denne kompakte lagring giver Lindströms dobbelt så stor lagerkapacitet som de ville have fået med traditionel dækopbevaring. Fordi Constructor var med allerede tidligt i fasen, kunne skinnerne til de mobile vogne nedstøbes i gulvet som en del af byggeprocessen.

Kravet til lagerkapaciteten var 4000 dæk. I kompakte lagerløsninger med mobile dækreoler spares der plads, fordi du kun behøver én gang til lagring/pluk. Reolerne køres sammen enten manuelt eller elektrisk, og derved åbnes den gang hvortil du I ønsker adgang. Med denne smarte pladsudnyttende løsning opfyldte Constructor kravet til lagerkapacitet på kun 300m².

En løsning med mobile dækreoler kræver en noget højere investering end ved konventionel lagring, men til gengæld opnår Lindströms store besparelser i husleje, da virksomheden kunne begrænse lokalet fra 600m² til 300m².