Reoleftersyn garanterer sikkerheden for medarbejdere og udstyr

  • ABB

Reoleftersyn garanterer sikkerheden for medarbejdere og udstyr

ABB Benelux indgår i den globale ABB Group. ABB Ede hjælper med at forbedre effektiviteten for ​​statslige virksomheder, industrielle kunder og deres slutbrugere, samtidig med at de reducerer miljøbelastningen.

Mr. Accouna hos ABB fortæller om samarbejdet med Constructor:

Hvorfor har I eftersyn af reoler / lager?
For at garantere sikkerheden for medarbejderne og for at forebygge skader.

Hvorfor Constructor?
Vi havde et møde med en repræsentant fra Constructor for mange år siden, og vi kunne godt lide deres foreslag til nyt lagerinventar. Reolerne blev installeret, og vi værdsatte den måde Constructor håndterede projektet på. Samtidig var kommunikationen med dem meget god, så for os var det et naturligt valg at lade Constructor efterse vores lager.

Er du tilfreds?
Ja. Vi er informeret på forhånd, hvornår eftersynet vil finde sted , og jeg kan fortælle personalet, at kontrolløren kommer. Dette sikrer også at en evt. truck er tilgængelig for inspektion i højden.

Hvad synes du om opfølgningsprocessen (rådgivning / tilbud / reparation etc.)?
Jeg er tilfreds med, hvordan dette bliver gjort. Det er vigtigt, at det faktiske reparationsarbejde sker kort efter vi har bedt om reparation. Hvis reolerne er beskadiget, tror jeg at ​​det skal løses hurtigt for at sikre mit teams sikkerhed.

Hvad synes du om den måde, hvorpå reparationerne udføres?
Meget godt eftersom jeg er informeret på forhånd, når reparationen finder sted. Typisk er det også de samme teknikere, der udfører arbejdet. De kender virksomheden og medarbejderne i ABBs kender teknikerne.