Reoleftersyn af Constructor giver Danske Fragtmænd ro i sindet

  • df_insta_news

Reoleftersyn af Constructor giver Danske Fragtmænd ro i sindet

Selvom grundstenen til Danske Fragtmænd blev lagt for mere end 100 år siden, er det først I de senere år at selve lagerdivisionen er blevet dannet. Samtidig har virksomheden gennem årene været drevet med en decentral struktur hvor fragtcentralerne udgjorde egne virksomheder.

Men dannelsen af lagerdivisionen for nogle år siden kombineret med ledelsens filosofi at Danske Fragtmænd skal være et ensartet hus for kunderne betyder at der er kommet mere fokus på lageret og ikke mindst sikkerheden.

Projektchef Calle Nicolaisen fortæller “Når man har besluttet sig for at være blandt de bedste i branchen, er det samtidig en beslutning om at have orden i tingene. For os blev sikkerhed for alvor et tema da vi havde en kunde som ønskede at tegne en All-risk forsikring på et 3-cifret millionbeløb. Lige dér blev vi opmærksom på at vi havde brug for at optimere vores lagersikkerhed. Vi kunne ganske enkelt ikke leve med at opbevare for mange hundrede millioner kroner og så ville der være en risiko for at pilen pegede på os selv I tilfælde af et reolkollaps. Derfor afsøgte vi markedet for reolkontrol, indhentede tilbud fra forskellige leverandører og endte ud med at vælge Constructor. Ikke fordi Constructor var det billigste valg, men fordi Constructor var dem der gav os ro i maven”.

Constructor har gennemgået Danske Fragtmænds 20 lagerlokationer rundt om i Danmark med en efterfølgende skriftlig rapport. Rapporten anvendes I intern audit og som udgangspunkt for at få udbedret evt. Skader. Samtidig danner den baggrund for en snak med lagerpersonalet som har til formål at få nedbragt antal skader. En snak som som finder sted på de ugentlige tavlemøder hvor et af de overordnede punkter er nærved-ulykker.