Inspektioner og reparation udføres effektivt og svarer til forventningerne

  • Jabil1
  • Jabil2

Inspektioner og reparation udføres effektivt og svarer til forventningerne

Dexion Polen er en yderst professionel og pålidelig leverandør af lagerudstyr. Vort firma har samarbejdet med Dexion Polen i mange år.

Dexion Polen leverede standard pallereoler, småvarereoler og gennemløbsreoler til vort lager. Da vores virksomhed har skiftende profil, har Dexion Polen systematisk fulgt med og tilpasset lageret med ekstra tilbehør gennem de seneste år.

De velkvalificerede medarbejderes store erfaring har givet omfattende support i alle projektets faser. Dexion kommer altid med forslag til lagerløsninger, der giver større effektivitet og sikrer, at den tilgængelige lagerplads anvendes på den bedste måde. Vore bestillinger leveres og installeres altid til tiden, i henhold til de tekniske forhold og med rettidig omhu. Baseret på det mangeårige partnerskab med Dexion Polen, kan vi konkludere, at alle tjenester såsom inspektioner, udskiftning af beskadigede dele eller ændring af reolkonfiguration udført af Dexion Polen altid implementeres effektivt og i henhold til vores forventninger.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Dexion Polen. Vi kan anbefale virksomheden som en pålidelig leverandør af lagerudstyr .