Constructor opnår vigtigt IEC 60950 certifikat

  • Som en af de første producenter af mobile arkivreoler i Europa er Constructor nu certifieret efter IEC 60950, der gælder verden over inklusiv ekstern inspektion efter EN15095-normen.

Constructor opnår vigtigt IEC 60950 certifikat

Som en af de første producenter af mobile arkivreoler i Europa er Constructor nu certificeret efter IEC 60950, der gælder verden over inklusiv ekstern inspektion efter EN15095-normen. Med disse 2 certificeringer adskiller Constructor sig markant fra andre producenter af mobile arkivreoler.


IEC 60950 certificering
International Electrotechnical Commission (IEC) er den førende globale organisation der udarbejder og offentliggør internationale standarder for alle elektriske, elektroniske og relaterede teknologier. Disse standarder danner grundlag for national standardisering og som referencer ved udarbejdelse af internationale udbud og kontrakter. IEC standarder fremmer handel verden over ved at fjerne tekniske grænser, og fører til nye markeder og økonomisk vækst.

“For Constructor betyder dette at vi nu lever op til alle tekniske krav til vore mobile arkiv- og kontorreoler, i alle de lande vi handler med. For os og især vore kunder er det vigtigt at vide at vore mobile opbevaringsløsninger opfylder alle sikkerhedskrav”, fortæller Roland van der Velden, Chef for Research & Development hos Constructor Group.

EN 15095 certificering
Ifølge det eksterne audit-selskab, DEKRA der har udført EN15095-inspektionen, har Constructor bevist at de mobile arkiv- og kontorreoler Compactus® Office Electro, Compactus® Electro og Compactus® Electro+ alle overholder de sikkerhedskrav, der er gældende ifølge Europæisk Lov for mobile opbevaringssystemer. Ifølge denne Europæiske Lov er vi forpligtet til at overholde EN 15095 direktivet.

“Vi er meget stolte af at være et af de første firmaer i branchen, der har opnået certificering. Med dette certifikat kan vi dokumentere vore produkters sikkerhed. Vi kan garantere over for vore kunder at de hos os køber sikre og effektive mobile arkiv- og kontorreoler”, slutter Roland van der Velden.