Årets dygtigste lagerlærling er fundet

  • Det var jyske lærlinge, der dominerede, da der lørdag den 6. april blev afholdt DM for transportlærlinge ved Transport 2013 i Herning.

Årets dygtigste lagerlærling er fundet

Det var jyske lærlinge, der dominerede, da der lørdag den 6. april blev afholdt DM for transportlærlinge ved Transport 2013 i Herning.

Traditionen tro blev der afholdt DM for transportlærlinge under den store transportmesse i Herning ”Transport 2013”. I alt deltog 64 lærlinge fra hele landet inden for henholdsvis chauffør- og lager mesterskaberne, og de dystede gennem dagen i hver 5 discipliner. Ved præmieoverrækkelserne kunne det afsløres, at det var jyske drenge, der skulle hædres og fejres på sejrskamlen som danske mestre. Det var nemlig udelukkende elever fra UC Holstebro og EUC Lillebælt, der vandt de store pokaler.

To glade gulddrenge
Michael Korsgård Thomsen kunne snuppe guldet for næsen af sine to skolekammerater fra UC Holstebro, der dog meget glade kunne drage hjem med henholdsvis sølv- og bronzepokalerne. Om sin sejr fortæller Michael:

– Jeg havde på ingen måde regnet med at vinde, da jeg tog hjemme fra om morgenen. Det var helt vildt fedt, fortæller en meget tilfreds Michael, som til daglig er i lære som lageroperatør med speciale i logistik hos GLS Herning. Om 3 måneder er Michael udlært og fortsætter derefter hos GLS Herning, som da også havde et lille hold med på tilskuerpladserne til at heppe på Michael.

– Michael er en rigtig dygtig medarbejder, som vi er meget glade for, så vi er jo ikke helt overraskede over hans flotte resultat, men vi er meget stolte, fortæller Thomas Jensen, der er transport supervisor hos GLS Herning og som derudover varetager Michaels læretid.

Guldet inden for chaufførmesterskabet blev vundet af Simon Søgaard Pedersen. Han vandt en flot og sikker sejr med 76 point ned til nr. 2 og 3. Simon deltog også i DM for transportlærlinge sidste år, hvor han endte på en samlet 5. plads. I år havde han en klar ambition om at nå til top 3, så han var godt tilfreds med sin sejr.

– Det var rigtig fedt at nå helt til tops i år. Det er jeg meget glad for, fortæller Simon, der er i lære hos ØSG A/S, og når han sidder på skolebænken, er det hos EUC Lillebælt, det foregår. Til august er han færdig med sin uddannelse.