Constructor Arkiv fusionerer med Qubiqa

  • Constructor Arkiv fusionerer med Qubiqa

Constructor Arkiv fusionerer med Qubiqa

18-01-2013

Arkiv-divisionen i Constructor er fusioneret med Qubiqa Storage Solutions, tidligere markedsført under navnet Nordplan.

Det glæder os at kunne meddele, at Arkiv-divisionen i Constructor Group og Qubiqa Storage Solutions har indgået aftale om at forene kræfterne. Navnet på den nye organisation er Bruynzeel Storage Systems.

Med denne fusion styrker Bruynzeel deres position som den mest innovative producent på markedet for opbevaringsløsninger til arkiver, kontorer, biblioteker og museer. Målet er at overgå kundernes forventninger ved at levere det optimale inden for kvalitet, innovation og effektive løsninger.

Ved at fusionere kan Bruynzeel tilbyde et endnu større produktsortiment med denne kombination af det bedste fra to verdener: Qubiqa’s high-end designserie af Jacob Jensen vil blive kombineret med Bruynzeels produktsortiment, der er kendt for sin meget høje kvalitet, innovative funktionalitet og intelligente drift.

Designserien af Jacob Jensen er kendt for sine bemærkelsesværdige, men alligevel subtile egenskaber og passer perfekt ind i et moderne arbejdsmiljø.

Du kan finde flere oplysninger om denne fusion på www.bruynzeel-storage.com/merger , et særligt websted, der er blevet oprettet for at forklare denne fusion for vores kunder og interessenter.

Constructor Danmark A/S fortsætter som hidtil med at sælge lager- og logistikløsninger.