P. Christensen, Odense

  • Pchris1
  • Pchris2
  • Pchris
  • Pchris3

P. Christensen, Odense - Constructor Automobil industrien

Med pallereoler fra Constructor har P. Christensen opnået forbedret ergonomi ved håndtering og opmagasinering af kundehjul. Pallereolerne er monteret i en separat lagerbygning der udelukkende opbevarer dæk.

Helt fra starten i 1924 har P. Christensen været en familieejet virksomhed, og i dag er det tredje generation af familien, der sætter kursen. Grundpillerne i virksomheden er en stor kærlighed til biler og i særdeleshed Mercedes-Benz.

Løsningen:

Hele installationen med pallereoler kan rumme 628 sæt dæk med 4 dæk pr. palle. Dækkene opbevares på EUR-paller uden overhæng, med max. belastning på 500 kg pr. palleplads og 8000 kg pr. fag.

Fordele opnået for P. Christensen:

Henrik Finn Sanderlund, Kvalitetschef hos P. Christensen fortæller: "Det, vi har vundet ved løsningen er forbedret ergonomi i forbindelse med håndtering og opmagasinering af kundehjul. I og med, at vi benytter specielle hjulløftere til håndtering af hjulene på værkstedet – inden de placeres på paller – og at paller med hjul håndteres ved brug af løftevogne og el-stablere undgår vi, at vore medarbejdere løfter over skulderhøjde og i mere end ¾ armsafstand.

Ligeledes elimineres risikoen for, at der forekommer vrid i ryggen som der ofte vil ske, såfremt vi benyttede traditionelle dækreoler. Den valgte løsning imødekommer således gældende lovgivning og er godkendt af vor aut. arbejdsmiljørådgiver."

 

Se andre referencer fra Automobil industrien

Se vore dækreoler