EnergiMidt, Silkeborg

  • Constructor-Denmark_Energimidt_4
  • Constructor-Denmark_Energimidt_1
  • Constructor-Denmark_Energimidt_3
  • Constructor-Denmark_Energimidt_5
  • Constructor-Denmark_EnergiMidt_2

EnergiMidt, Silkeborg

Med en kombination af stationære pallereoler og mobile pallereoler har EnergiMidt fået så meget reolplads, at de både kan have pluk-, buffer- og "fjernlager" under samme tag.

EnergiMidt er en moderne virksomhed, der leverer strøm og som det nyeste FiberBredbånd. Det nye lager i Silkeborg rummer 2000 m2 og er optimalt udnyttet i både højden, bredden og længden.

Samtidig har den fysiske organisering af varerne og det elektroniske lokaliseringssystem minimeret den tid, man bruger på søgning og håndtering.

Løsning:

De stationære pallereoler rummer 550 pallepladser og er hurtigt og fuldt tilgængelige. De mobile pallereoler indeholder næsten 1000 pallepladser og anvendes til opbevaring af lavfrekvente varenumre. På gulvniveau er flere pallepladser udstyret med palleudtræk. Disse er let tilgængelige og gør det muligt at plukke fra pallen i ergonomisk korrekt højde. En vacuumløfter hænger fra loftet og anvendes ved løft over 20 kg.

I den anden ende af lagerbygningen er installeret en småvaremezzanin med småvarereoler både oppe og nede. Løsningen giver mere end 3.300 hyldemeter opbevaringsplads.

Herudover har Constructor leveret grenreoler til både uden- og indendørs brug, pallereoler til kabeltromler, ekspeditionsskranke og folieringsmaskine.

Kapaciteter:

Antal pallepladser: 1550
Antal hyldemeter: 3300
Lagerareal: 2000 m2