Axellus, Køge

  • C-WIS-Axellus
  • C-WIS-Axellus1
  • C-WIS-Axellus4

Axellus, Køge

Axellus producerer og markedsfører et bredt sortiment af kosttilskud, vitaminer, naturlægemidler, vægtreduktion og sports nutrition i Norden og i resten af Europa. Da firmaet stod over for udfordringen med at sammenlægge to lagerfunktioner, opdagede de at projektet kunne byde på betydelige logistiske udfordringer.

"Vi kender Constructor, fordi de har været vores leverandør af pallereoler gennem mange år. Constructor introducerede os hurtigt til C-WIS, et analyseværktøj designet til at hjælpe virksomheder, der går med planer om at bygge/ændre lagerlayoutet," fortæller Berit Bentsen, projektleder hos Axellus.

Visualisering af fremtiden
Da det er et sofistikeret værktøj til logistikoptimering hos lagerførende virksomheder, tilbyder C-WIS en bred vifte af muligheder for analyse og simulering. Dette gjorde det muligt for Axellus at udforske adskillige layout muligheder, for i sidste ende at være sikker på at den valgte løsning havde taget alle relevante aspekter i betragtning.

En af de meget relevante aspekter som Axellus opdagede i C-WIS projektet, var det faktum at deres lagerbygning havde brug for yderligere to porte mellem de tre celler på hver 2.200 m2. Uden disse ekstra porte ville der være opstået flaskehalse med efterfølgende ventetid på grund af for lange plukkeruter.

“Det har afgjort været en stor fordel for os at have Constructor Logistics med i projektet. Både i form af C-WIS der helt reelt har visualiseret de mulige udfordringer vi stod over for. Og fordi vi ved at få tingene gjort rigtigt fra starten, har vidst nøjagtigt hvad vi skulle forvente - og hvad vi skulle gøre,” afslutter Berit Bentsen.

Dynamiske data, dynamisk løsning
C-WIS anvender realdata fra firmaets ERP eller WMS system for at sikre den fortsatte optimering af lagerfunktionen, inklusiv arbejdsmetoder, vareflow, lokationsstrategi og den kapital der er bundet op i bemanding og layout.