J.P. Group, Viborg

J.P. Group, ViborgDet familie-ejede firma, JP Group A/S blev grundlagt i 1976 af Johannes Pedersen.

Johannes Pedersen var oprindelig buschauffør, men fra 1965 brugte han al sin fritid på at producere gummiophæng til biler, gummihammere og askebægre. Dette gav ham økonomisk mulighed for at investere i værktøjer og maskiner til produktion af reservedele til det, som var hans største interesse, nemlig biler.

J.P. Group om C-WIS:

Flemming Nøhr der er lagerchef hos J.P. Group deltog i C-WIS seminar på HI2009. Han fortæller: ”Jeg har et stykke tid ledt efter et program som C-WIS. Vi har et stort lager, hvor vi ofte flytter om, og det triggede mig at C-WIS kan vise konsekvenserne af ændringerne, før man fysisk foretager dem.

På seminariet fik vi øjnene op for de mange muligheder C-WIS programmet rummer. Oftest holder man øje med de varenr. der bevæger sig, men ikke så meget med dem, der står stille. Pludselig kunne vi se hvor stor en del af lageret, der reelt står stille”.

Seminariet gav anledning til en dybere snak i form af et møde mellem Constructor’s C-WIS folk og ledelsen hos J.P. Group. Flemming Nøhr uddyber: ”På mødet fik vi en fin præsentation som var noget af en øjenåbner for ledelsen”.

Constructor vendte inden for kort tid tilbage med en analyse, der indeholdt J.P. Group’s egne tal, og det viste firmaet at der helt klart var plads til forbedring. Nu er Constructor i gang med et C-WIS projekt hos J.P. Group.

”Det har været en meget positiv oplevelse. En helt klar fordel ved forløbet har været at C-WIS folkene ikke kun har forstand på software, men også i høj grad på lager og logistik. De kender til begge verdener, og det har helt klart haft meget stor betydning”, afslutter Flemming Nøhr.