LG Chem Polska, Polen

  • LG_Chem_Poland_03
  • LG_Chem_Poland_06
  • LG_Chem_Poland_08
  • LG_Chem_Poland_2

LG Chem Polska, Polen

LG Chem manglede plads i deres eksisterende lagerbygning. Et andet kritisk aspekt var omhyggelig godshåndtering, når produkterne flyttes fra sterilrum til forsendelse. 

Den primære opgave var at skaffe en mere enkel og effektiv løsning til at øge lagerpladsen på det eksisterende lager. LG Chem havde adskillige typer af kasser lagret på vogne som optog 80% af lagerkapaciteten i den 8 meter høje lagerbygning. Hver vogn var ikke mere end 1,5 meter høj, hvilket betød at der var store muligheder for at hente plads ved at "gå i højden".

Løsningen:

Løsningen var at installere 2 specielle Tornado lagerautomater med 1220 mm brede skuffer og 2 plukkeåbninger i hver automat. Denne løsning gjorde det muligt for LG Chem at overføre varerne direkte til automaten fra produktionens sterilrum og stadig opretholde den kritiske hygiejnestand, og videre fra automaten til forsendelse. Tornado automaterne blev udstyret med glasbeklædning for at få udsyn til de lagrede produkter og sikre kvalitets- og sikkerhedskontrollen.

Tornado automaterne er i drift 24/7 , hvorfor automaterne er opkoblet til et on-line supportsystem der gør det muligt at overvåge dem konstant.

Kapaciteter:
I alt 540 Pol–kasser (32” fladskærms polarisatorer)
Arealet gik fra 38 m2 til 19 m2
Lagerkapaciteten blev øget med 60%
Fuld FIFO
Bedre lagerkontrol

Automatens dimensioner:
8700 mm og 8500 mm
4455 mm bred
4200 mm dyb