Hi13, Herning

  • 2011-09-09-Constructor-at-Herning-01
  • 2011-09-09-Constructor-at-Herning-02
  • 2011-09-09-Constructor-at-Herning-03
  • 2011-09-09-Constructor-at-Herning-04

Hi13, Herning - Constructor Udstillinger

Dato: 03 - 06 september
Stand: H 6150
Lokation: MCH Messecenter Herning
Åbningstider: Tirsdag - Torsdag: 9:00 - 16:30
Fredag: 9:00 - 16.00

 

Constructor følger traditionen og møder op på den store industri-messe i Herning. Denne gang introducerer vi et fantastisk nyt messekoncept som vi glæder os til at vise vore gæster.

Et af omdrejningspunkterne på vor stand bliver "The Box" hvor vi vil afholde mini-seminarer og fagligt interessante gå-hjem-events. "The Box" henviser til vort koncept "Thinking Inside the Box" som beskriver hvordan vi gør det muligt for vore kunder at tænke ud af boxen:

Evnen til at tænke ud af boksen er ikke kun et ideal, men sågar en forudsætning for at din virksomhed udvikler sig godt. Selv om evnen til at tænke ud af boksen er tilstede, kan det daglige arbejde optage værdifuld tid og penge, og dermed begrænse jeres muligheder for udvikling.

Takket være vores viden om hvad der findes i jeres boks netop nu, nemlig bygninger og effektiv styring af vareflow, kan vi bidrage til at I opnår bedre logistik, indtjening og sparer tid. På denne måde kan I fokusere på at tænke ud af boksen - eftersom vi tænker "inside your box".

Produkter på standen:

Begivenheder:

Hver dag i hele messeperioden byder vi inden for i box'en til gratis ½ times mini-seminar. Vælg mellem 3 forskellige:

  • "Gør dit lager til en overskudsforretning"
  • "Udnytter du din lagerautomats potentiale fuldt ud?"
  • "Sikkert lagermiljø"

Du kan også vælge at kigge ind på vej hjem fra jobbet. Onsdag den 4. september har vi et Gå-hjem-møde med Calle Nicolaisen fra Danske Fragtmænd. Hør hvordan Danske Fragtmænd opnåede effektiv lagerstyring og økonomiske gevinster med analyseværktøjet C-WIS.

Læs mere om de forskellige mini-seminar og Gå-hjem-mødet. Tilmelding sker også her ... skynd dig, hvis du vil være sikker på en plads. 

Besøg vores stand og bliv opdateret om de seneste branchenyheder!