IMHX, UK

  • 2013-Dexion-team-at-IMHX
  • 2013-Dexion-IMHX-seminar
  • 2013-Dexion-IMHX-CWIS-seminar
  • 2013-Dexion-IMHX-Hi280-Shelving
  • 2013-Dexion-IMHX-Storage-Machine
  • 2013-Dexion-stand-at-IMHX

IMHX, UK - Constructor Udstillinger

Bemærk: Ovenstående billeder er fra IMHX 2010

Dato: 19 - 22 marts
Stand: 17Q125
Lokation: NEC Birmingham
Åbningstider: Tirsdag-Torsdag: 09:30 - 17:00,
Fredag: 09:30 - 15:00

 

Constructors engelske søsterselskab, Dexion, vil vise et bredt udvalg af pladsbesparende og effektive produktløsninger på IMHX 2013. Takket være vores mangeårige erfaring med lageroptimering og vort "Thinking inside the box" for vore kunder, kan Dexion hjælpe virksomheder med at opnå reelle besparelser og forbedringer i deres daglige lagerfunktion.

Følgende produkter bliver vist:

Tornado Lagerautomat tilbyder hurtige indlagrings- og plukketider. En anden fordel er Tornado’s brede skuffer der rummer et stort antal artikler. Hermed reduceres antallet af kørsler. Skuffestrukturen gør det muligt at øge bredden uden at tabe dyrebar nyttelasts kapacitet. Tornado automaten har en enkel konstruktion der gør systemet robust med kun lidt vedligeholdelse. Med Tornado kan du spare op til 70% gulvplads sammenlignet med traditionelle småvarereoler og en anden fordel er at du kan reducere plukkefejl med op til 60%.

For at illustrere Tornado lagerautomatens hastighed og effektivitet vil vore gæster på standen få lejlighed til selv at teste automatens kunnen ved at samle alle delene til en plastic legetøjs racerbil.

Du vil også kunne se vore mobile pallereoler og småvarevareolen HI280.

De mobile pallereoler MOVO består af pallereoler, der er monteret på elektrisk drevne vogne, der kører på skinner. Systemet bygges i blokke med et antal vogne samt faste pallereoler, oftest placeret ved vægge. I hver blok kan en gang åbnes, evt. med fjernstyring. Med disse effektive mobile reoler kan du spare op til 40% gulvplads og øge lagerkapaciteten med op til 80%.

Produkter der vises:

På standen vil der regelmæssigt vises indlæg med fokus på forbedring af lagerets effektivitet ved at frigøre kapital, udnytte pladsen og spare tid.

Begivenheder:

Besøg vores stand og bliv opdateret om de seneste branchenyheder!