Skip to main content
2487
Opbevaring Medicinalindustrien

Uanset om du udvikler, fremstiller eller distribuerer og sælger medicinalvarer er der stor variation i de forhold under hvilke varerne skal opbevares, samtidig med at strenge standarder skal følges.

2486
Opbevaring Lean produktion

Produktion indgår i de fleste af de ting som vi køber og forbruger, og processen kan nogle gange være kompleks.

2485
Opbevaring E-handel

Udfordringerne i industrien for internet-handel kræver opbevaringsløsninger der tilbyder hurtig adgang til alle varer.

2484
Opbevaring Byggevarer DIY

De udfordringer som trælaster og byggemarkeder står over for kræver ofte opbevaring af gods med en række forskellige størrelser og vægt.

2483
Opbevaring Bilværksted

Bilværksteder har behov for at lagerføre et bredt udvalg af reservedele, der er tilgængelige og opbevaret sikkert, så de hurtigt kan hentes, når der skal udføres reparationsarbejde.

2482
Opbevaring Bilreservedele

De udfordringer som bilforhandlere og leverandører af reservedele dagligt står over for, betyder at de har behov for lagerløsninger der garanterer hurtighed, fleksibilitet og sikkerhed.

2481
Opbevaring Bilproducenter

De udfordringer som producenter af bildele står over for, kræver lagerløsninger der garanterer hurtighed, fleksibilitet og sikkerhed i håndteringen af komponenterne.

2480
Opbevaring af fødevarer

De udfordringer som fødevareindustrien står over for, når det drejer sig om opbevaring kræver pladsudnyttelse, styring af forskellige temperaturer samt fleksibilitet i forhold til høj lageromsætning.

2479
Dækopbevaring

Optimal opbevaring af dæk drejer sig om at opbevare det størst mulige antal dæk på den plads, der er til rådighed, uden at det går ud over dækkvaliteten – samtidig skal dækkene håndteres effektivt og ergonomisk, hele året rundt.