Skip to main content

Constructors lagerløsning holder VMS Group kørende

Det er aldrig et godt tidspunkt, når en komponent går i stykker eller har brug for service, uanset branche.

Men når de pågældende komponenter anvendes i skibe, kraftværker og offshore-industrien, er det altafgørende at få dem repareret i en fart.   

VMS Group sætter en ære i deres evne til at servicere og reparere alle typer af væsentlige komponenter fra disse brancher, herunder dieselmotorer, turboladere, gearkasser og propeller.

På grund af stramme deadlines gør virksomheden en enorm indsats for at yde god kundeservice, herunder at holde deres lagerfaciliteter kørende døgnet rundt 365 dage om året.  

Tornado, VMSVirksomheden havde brug for en lagerløsning til deres lager i Frederikshavn, der gjorde det muligt at følge med efterspørgslen. I tæt samarbejde med kunden har Constructor udviklet en tre-i-en løsning, der opfyldte alle VMS Groups behov. Løsningen består af: 

Tornado Lagerautomat, der er ideel til opbevaring af små emner, rummer 190 kvm reoler på et areal på kun 12 kvm.  

Tre dobbelte P90 Smalgangsreoler, der udnytter en loftshøjde på 8 meter.  

En mezzanin-konstruktion der har skabt endnu mere plads og mulighed for opbevaring af de mest pladskrævende og uhåndterlige genstande.  

"Denne lagerløsning sætter VMS Group i stand til at opbevare hvad som helst, der kommer vores vej,” fortæller lagerchef Bo Greve. ”Alle tre systemer udnytter pladsen optimalt og har endda frigjort plads." 

Læs mere

Andre nyheder
 • 7937
  24-07-2019

  Constructor på HI19

  Constructor sætter atter kurs mod Messecenter Herning for at være en del af et inspirerende univers, der både formår at tiltrække branchefolk og samtidig tager den traditionelle messeoplevelse til et nyt niveau.
 • 7665
  04-06-2019

  Værd at vide om 8 pallesystemer

  Pallereoler har gennem årtier været det mest populære valg til opbevaring af pallegods. Lige siden man fik øjnene op for fordelene ved at sætte paller i en reol, frem for opbevaring på gulvet, har pallereoler været nøglen til effektiv lagerlogistik.
 • 7034
  21-03-2019

  TORNADO holder Palby Marines logistik på rette køl

  Palby Marine har gennem en årrække investeret i lagerautomater fra Constructor. Især batchpluk funktionen har boostet effektiveten med øget plukkehastighed og færre fejl.
Seneste nyheder