Skip to main content

Constructors støtte til bæredygtig pelshandel fortsætter

Constructors samarbejde med Kopenhagen Fur går tilbage til 2007, og gennem tiden har vi hjulpet med flere aspekter af virksomhedens opbevaring og håndtering af råmaterialer samt halvt og helt forarbejdede varer.

P90 RackingKopenhagen Furs handel med minkskind er en vigtig del af virksomheden og fortsætter med at vokse målt i mængden af produkter, der eksporteres til Europa og Asien. Denne succes betyder samtidig, at Kopenhagen Fur havde brug for at optimere den eksisterende lagerløsning med det formål at finde ekstra lagerplads.

En af vejene til at øge lagerkapaciteten var introduktionen af vakuumpakning af pelsskind. Denne metode gør det muligt at opbevare flere skind i hver kasse, og reducerer ligeledes skindets modtagelighed over for miljøfaktorer såsom temperatur og fugtighed, og dermed beskyttes produktet.

Det kontinuerlige samarbejde med Constructor omkring optimering af lagerhåndteringen har gjort Kopenhagen Fur i stand til at holde trit med de voksende mængder af forarbejdede produkter og lagervolumen. Undervejs i samarbejdet har det været på tale at introducere automatiserede systemer, men da disse i realiteten var langsommere end den manuelle løsning, har Constructor arbejdet tæt sammen med de ansatte, der plukker og lagrer kasserne, om at skabe et sikrere og mere effektivt miljø.

Nu, med specialdesignede profiler der har integreret ruller, er håndteringen af kasserne blevet hurtigere, sikrere og mere ergonomisk for Kopenhagen Furs lagermedarbejdere.

Læs mere

Andre nyheder
 • 7937
  24-07-2019

  Constructor på HI19

  Constructor sætter atter kurs mod Messecenter Herning for at være en del af et inspirerende univers, der både formår at tiltrække branchefolk og samtidig tager den traditionelle messeoplevelse til et nyt niveau.
 • 7665
  04-06-2019

  Værd at vide om 8 pallesystemer

  Pallereoler har gennem årtier været det mest populære valg til opbevaring af pallegods. Lige siden man fik øjnene op for fordelene ved at sætte paller i en reol, frem for opbevaring på gulvet, har pallereoler været nøglen til effektiv lagerlogistik.
 • 7034
  21-03-2019

  TORNADO holder Palby Marines logistik på rette køl

  Palby Marine har gennem en årrække investeret i lagerautomater fra Constructor. Især batchpluk funktionen har boostet effektiveten med øget plukkehastighed og færre fejl.
Seneste nyheder