Skip to main content

Lagerautomater

Højeffektiv pluk og forsendelse? Præcis forsyning af smådele? Hurtig levering af ordrelinier på hurtigst mulig vis, der minimerer gang- og ventetid for operatør?
Alt dette er muligt med vore dynamiske lagerautomater.

Boost plukkeprocessen…

Med en effektiv lagerløsning – til alle typer af småvarer – til alle brancher.

Besparelse af gulvplads

Færre plukkefejl

Reduktion i plukketid

Se vort udvalg af lagerautomater

Lagerautomater er computer-styrede lagersystemer der kan forbedre pluk og lagring af varer betragteligt. Integreret artikelstyring sikrer den mest effektive brug af lagerautomater.
Vort WMS-program er udviklet til Tornado og kan som standard leveres til alle vore automater. Få mere information herunder...

TORNADO – en af de hurtigste automater på markedet

Tornado Lagerautomat er et dynamisk lagersystem der kører vertikalt. Godset leveres i en skuffe direkte til operatøren, enten ved at trykke på en knap eller scanne en stregkode.

Lagersystemets enkle struktur kræver begrænset vedligeholdelse, og det modulærer design gør det muligt at skræddersy automaten til stort set alle behov. Det kræver næsten 75% mindre gulvplads end almindelige lagerløsninger, og automaten kan operere som et stand-alone system eller multi-installation.

Med maksimal lagerkapacitet på mindst mulig gulvplads, og hurtig adgang til godset kan Tornado operere enten som FTP eller HOT:

  • FTP (Fixed Tray Position) er den mest effektive metode til at fylde automaten, hvor hver skuffe er designet til at opbevare produkter af samme højde – dette reducerer spildplads til et minimum.
  • HOT (Height Optimized Tray) er en velegnet løsning, hvor produktmålene varierer en del, og pladsudnyttelse ikke er det primære fokus.


Sværgodsautomater

Med hurtig og fuld adgang til lagergodset, kombineret med effektiv pladsudnyttelse på et begrænset areal er sværgods automaterne designet til opbevaring og håndtering af forskellige typer tungt gods, særligt materiale af metal.

Det vertikale system kan udstyres med forskellige operatørzoner, enten i front og/eller ved siden.

Konstruktionen gør det muligt at lagre eller plukke hele pakker af tungt materiale med en gaffeltruck. Eller håndtering af individuelle stykker manuelt, med en kran eller en automatisk in-out feeder.

Automaten kan også forsynes med en vægt til registrering af materiale under lagring eller pluk.

Kontrolsystemet er forberedt til ekstern kommunikation og integration med Warehouse Management System, mens du via touch skærmen på kontrolpanelet kan vælge manuel eller automatisk styring.

Det er muligt at kombinere individuelt fungerende automater, så de danner et kontrolleret multi-warehouse system:

  • Mono automat - vertikalt lager med et tårn, lift og fast operatørenhed.
  • Double automat - sæt med to tårne og en enkelt lift. Den horisontale enhed transporterer kassetten fra/til operatørzonen.
  • Multi automat - systemet er en modulkombination af Double automater. Denne konfiguration giver stor lagerkapacitet.

Et par case stories

Hvert år hjælper vi virksomheder med at blive mere effektive og produktive. Vi leverer lagerløsninger, der giver værdi for kunder i alle brancher. Og som vore case stories viser er de godt tilfredse med resultatet.

Palby Marine, Kolding

Med indførelsen af batchpluk systemet har Palby Marine for alvor fået øjnene op for fordelene ved automatisering.

Læs fuld case study
VMS Group, Danmark

VMS Group tilbyder en bred vifte af tjenester til kunder inden for skibs-, offshore-, kraftværks- og vindmølleindustrierne.

Læs fuld case study
Bauhaus, Århus

Det tog DF seks dage og 65 lastbiler at flytte hele lageret fra den daværende 3PL-udbyder (7500 individuelle varenumre i alt).

Læs fuld case study

Dette siger vore kunder

Vores tilgang til samarbejde er baseret på gensidig tillid. De kvalitetsløsninger vi udvikler sammen med vore kunder, skal give en reel merværdi for deres virksomhed – ved at tilbyde et førsteklasses arbejdsmiljø.

“Calle Nicolaisen, projektleder hos DF, siger ’vi valgte reolerne og Tornado lagerautomat fra Constructor, fordi deres produkter er af høj kvalitet. Constructor er ikke de billigste på markedet, men de er absolut de bedste. ‘Constructor deltager altid i vores projekter med et åbent sind. De er innovative i deres måde at tænke på, og de accepterer, at der er en risiko for, at et projekt ikke bliver til noget. For os er de mere en partner end en leverandør” -
Om Danske Fragtmænd
“Lagerautomaten har gjort det muligt for os at etablere en ekstra serviceplads på værkstedet. Da den totale kapacitet er øget, og servicetiderne er blevet kortere, er vi stand til at servicere 4–5 biler ekstra pr. dag.” -
Mats Lindblad, Værkstedschef.
“Oprindeligt var det tanken at vi skulle ende ud med fire lagerautomater, men vi har fået en del mere småvarer end forventet. Samtidig har vi opnået store gevinster i forhold til tid og plads, så nu regner vi faktisk med at indkøbe yderligere et par automater fremadrettet.” -
Carsten Halling, Lagerchef.

Se 3-trins-serien!

Mobile pallereoler (MOVO)

Spar op til 50% plads sammenlignet med konventionelle pallereoler, og øg lagerkapaciteten med op til 80%.

Genopdag MOVO

Shuttle-system

Et højeffektivt alternativ til gennemløbs- og dybdestablingsreoler. Løsning der sparer tid og omkostninger.

Genopdag Shuttle-systemet

Lagerautomater

Sparer op til 75% gulvplads og reducerer plukkefejl med op til 70% - med plukketider der er op til 60% hurtigere.


Constructor Danmark A/S - +45 4632 8008 -
A Member of Gonvarri Material Handling - © Copyright 2024 Gonvarri Material Handling