Skip to main content

Sikkert lager – regler for deltagelse i konkurrencen

1. Konkurrencen er åben for personer over 18.

2. Præmien er et gratis reoleftersyn.

3. Man deltager i konkurrencen ved at indtaste en unik kode på den url-adresse, der findes i flyer modtaget med posten. Koden skal være indtastet inden 31. oktober 2018.

4. Ansatte eller forhandlere hos Constructor Danmark eller et af koncernens søsterselskaber kan ikke deltage I konkurrencen.

5. Deltagelse i konkurrencen forudsætter at du har accepteret konkurrencereglerne.

6. Når du indsender kontaktinformation i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, accepterer du samtidig at modtage nyhedsbrev fra Constructor Danmark. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

7. Hver person kan kun deltage i konkurrencen én gang.

8. Sidste frist for indtastning af kode er 31. oktober 2018.

9. Vinderne af et gratis reoleftersyn vil blive udtrukket efter sidste frist. Modtagerne vil få direkte besked senest den 16. november 2018.

10. Det gratis reoleftersyn vil blive udført på en dato, der er aftalt mellem vinder og Constructor Danmark.
Præmien omfatter et reoleftersyn udført på en enkelt lokation, med efterfølgende rapport med angivelse af evt. skader i henhold til EN 15635.

11. Det gratis eftersyn kan ikke ombyttes til kontanter.

12. Vinderne kan blive anmodet om at deltage i en kommerciel aktivitet, f.eks. billedopslag på Constructor Danmark’s facebook-side.

13. Constructor Danmark vil behandle de kontaktdata, der oplyses i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, som beskrevet I vores politik om datasikkerhed som kan ses her. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at vi indsamler, opbevarer og bruger din personlige information til at kontakte dig vedr. konkurrencen.

14. Konkurrencen afholdes af Constructor Danmark A/S, Rorupvej 1, 4320 Lejre.