Skip to main content

Når den rette lagerløsning skal findes, er det altid godt at have en ekspert ved sin side. Vores erfarne og dygtige salgs- og designteam giver dig en førsteklasses service med en blanding af rådgivning og praktisk assistance.

Søger du en omfattende gennemgang af dit lager? Constructor tilbyder analyse, rådgivning og kontinuerlig support til hele forløbet.

Analyse & Rådgivning

Vi tilbyder ikke kun general rådgivning og vejledning om din lagerløsning. Vi går skridtet videre og tilbyder dig praktisk assistance og gode råd med en mere detaljeret gennemgang af dine lagerbehov.

Med vort eget analyse- & simulationsværktøj kan vi omsætte dine behov for opbevaring til en specifik rapport, der omfatter alle områder på dit lager:

  • Det layout & lagerinventar du har brug for
  • Dine lagerlokationer
  • De mest optimale håndteringsprocesser & plukkehastigheder
  • Den lagerbeholdning du behøver for at kunne opfylde din ønskede servicegrad
  • Indkøbsstrategier

Dette siger vore kunder

”Vi har fået en bedre ergonomi, og operatørerne er meget glade for løsningen. Håndteringen af det tunge værktøj er blevet mere effektiv, og det er også blevet lettere at finde værktøjerne. Det betyder i sidste ende at vi har været i stand til at optimere omstillingstiderne i produktionen, og resultatet har været øget produktivitet og effektivitet.”
- Søren Jørgensen, Project Engineer, Meneta Advanced Shims