Skip to main content

Når den rette lagerløsning skal findes, er det altid godt at have en ekspert ved sin side. Vores erfarne og dygtige salgs- og designteam giver dig en førsteklasses service med en blanding af rådgivning og praktisk assistance.

Søger du en omfattende gennemgang af dit lager? Constructor tilbyder analyse, rådgivning og kontinuerlig support til hele forløbet.

Analyse & Rådgivning

Vi tilbyder ikke kun general rådgivning og vejledning om din lagerløsning. Vi går skridtet videre og tilbyder dig praktisk assistance og gode råd med en mere detaljeret gennemgang af dine lagerbehov.

Med vort eget analyse- & simulationsværktøj kan vi omsætte dine behov for opbevaring til en specifik rapport, der omfatter alle områder på dit lager:

  • Det layout & lagerinventar du har brug for
  • Dine lagerlokationer
  • De mest optimale håndteringsprocesser & plukkehastigheder
  • Den lagerbeholdning du behøver for at kunne opfylde din ønskede servicegrad
  • Indkøbsstrategier

Analysis & Simulation toolFor at fastlægge det mest optimale layout, system og procesflow for din virksomhed, og for at sikre at dit lager altid er effektivt, anvender vi softwaren Constructor Warehouse Intelligence System (C-WIS).

C-WIS er markedets først og eneste warehouse intelligence system der arbejder med specifikke metrikker for at kategorisere lagervarer og forbedre effektiviteten. Uanset om det drejer sig om at ændre jeres lagerlokationer eller indkøbsmønster, tager C-WIS udgangspunkt i jeres reelle data og kan anvendes som en engangsanalyse eller på kontinuerlig basis.

Dette siger vore kunder

"We've achieved greater functionality and our operators are very pleased with the solution. It has facilitated the handling of the tools considerably, and it is now easier to locate the tools. This means we have ultimately been able to optimise conversion times in production, resulting in increased productivity and efficiency."
- Søren Jørgensen, Project Engineer, Meneta