Skip to main content

Intet kan øge lagerkapaciteten mere end pallereoler. Når du begynder at lagre pallegodset i højden, udnytter du pladsen bedre. Det giver et godt overblik og større effektivitet.

Intro til pallereolerPallereolen bygges kort sagt af stiger og bjælker. En stige består af stigeben, diagonaler, horisontaler og fødder. Diagonaler placeres skråt mellem stigebenene, og horisontalerne placeres vandret, til bestemmelse af stigedybden. Hvis du har valgt dobbeltreoler, monteres afstandsstykker mellem reolerne.

Bjælker opsættes parvis. En sikringspind monteres i låsestykket i begge ender af hver bjælke. Sikringspinden er designet til at forhindre, at trucken utilsigtet løfter bjælken ud af stigebenet.

Herefter kan du tilpasse pallereolen til netop dine behov med tilbehør som halvpalleindlæg, palleudtræk og ilægshylder. Se de forskellige typer af tilbehør her.

Sidst men ikke mindst skal du sikre både reoler og personale med sikkerhedstilbehør som stigebensbeskyttere, rygnet, truckværn mm. Et lager er af Arbejdstilsynet klassificeret som et risikomiljø. Det er lovpligtigt at udføre et særligt sagkyndigt reoleftersyn mindst hver 12. måned. Du kan læse mere om lovkravene her.

Pallereoler kan skræddersys til netop dit behov. Hvordan vælger du så det rigtige pallesystem til netop dit lager? Her kan det være en hjælp at sammenligne de forskellige systemer i forhold til vigtige parametre som pladsudnyttelse, håndtering og adgang til pallerne. Kontakt os for et uforpligtende besøg.