Skip to main content

Med vor store erfaring, stærke arv og globale netværk er det ikke nogen overraskelse, at vort udvalg af kundespecifikke lagerløsninger har udviklet sig til at dække stort set alle brancher.

Vore produkter kan som standard opfylde de fleste behov for opbevaring, men de kan også skræddersys til mere unikke krav. Vi har leveret lagerløsninger til brancher som den automotive, fødevarer, offshore og produktion, ja der er stort set ikke den branche vi ikke har leveret lagerindretning til.

Det brede udvalg af tilbehør og ekstra optioner betyder at du altid kan være sikker på at en lagerløsning fra Constructor er lig med optimal effektivitet og sikkerhed. Vi sørger for at du er på forkant med trends, regulativer og best practice inden for logistikverdenen.

3PL

Som en 3PL virksomhed har du brug for en effektiv lagerløsning, der bringer hastighed, fleksibilitet og sikkerhed til din lagerlogistik.

Læs mere
Biler

Hvis du arbejder på et bilværksted, vil du have brug for at lagerføre et bredt udvalg af reservedele. De skal alle opbevares sikkert og effektivt, og de skal være fuldt tilgængelige.

Læs mere
Fødevarer

Arbejder du i fødevareindustrien? Så mærker du helt sikkert det daglige pres for at udnytte den tilgængelige lagerplads. Har du brug for en hjælpende hånd?

Læs mere
Lean Produktion

Fremstillingsprocessen indgår i de fleste af de ting, vi som forbrugere køber. Uanset om du er producent inden for medicinal-, maskin-, elektro-, bil-, beklædnings- eller fødevareindustrien kan vi hjælpe dig med en lagerløsning, der bidrager til at holde hjulene igang.

Læs mere
E-handel

Uanset om du arbejder i den traditionelle detailbranche eller har en ny webshop, er udfordringerne de samme. Du har brug for en salgsproces og lagerlogistik, der opfylder dine kunders høje krav og forventninger.

Læs mere
Medicinal

Uanset om du udvikler, fremstiller, distribuerer eller sælger medicinalprodukter kan vort brede udvalg af fleksible produkter, opfylde de strengeste krav til sikker og korrekt opbevaring til medicinalindustrien.

Læs mere
Bilværksted & forhandler

Når det drejer sig om at finde den rigtige lagerløsning til dit bilværksted eller reservedelslager er det afgørende at finde et system, der både er økonomisk og ergonomisk.

Læs mere
Byggevarer

Hvis du arbejder i byggevarebranchen, kender du alt til udfordringerne i forhold til opbevaring. Mange artikler med forskellige størrelser, produkterne er ofte tunge og kan være vanskelige at udstille.

Læs mere
Museum

Når vi designer et museumsmagasin er hovedformålet at bevare en uerstattelig samling på sikker vis.

Læs mere
Arkiv

Med mobile arkivreoler fra Constructor får du et system med flere fordele.

Læs mere