Skip to main content

Hvis du arbejder på et bilværksted, vil du have brug for at lagerføre et bredt udvalg af reservedele. De skal alle opbevares sikkert og effektivt, og de skal være fuldt tilgængelige. Med vor erfaring og viden samt udvalg af produkter kan vi designe en lagerløsning, der matcher dine krav til effektiv lagerlogistik!

Fra udstødningsrør til skrøbelige vinduesruder – de forskellige former og størrelser på bildele gør opbevaring til en særlig udfordring.Vore lagerløsninger til bilværksteder er baseret på Hi280 lagerreol, der kan skræddersys til dine krav til opbevaring, med tilbehør der er særligt udviklet til opbevaring af bildele.

  • Komplet udvalg af tilbehør specialiseret til autobranchen
  • Løsninger der er fuldt kompatible med standardsystemer
  • Udgangspunkt i dine behov for at lave en kundespecifik lagerløsning

Værsksteder/forhandlere

Fordelingen af plads til opbevaring af reservedele og til bilreparationer kan være vanskelig. Vi forstår dit behov for en lagerløsning, der giver både sikkerhed, fleksibilitet og effektivitet i hverdagen.

Vort udvalg af lagerløsninger udnytter den tilgængelige plads fuldt ud, og skaber gode rammer omkring din virksomhed samtidig med at den opfylder kundernes behov:

  • Opbevaring af alle reservedele, også de pladskrævende
  • Kompakt opbevaring af artikler i mange forskellige størrelser
  • Mezzanin-løsning giver maksimal pladsudnyttelse
  • Sikker og effektiv opbevaring af alt dit værktøj

Bilproducenter

Vore lagerreoler har mange forskellige dimensioner og kan derfor skræddersys, så de opfylder selv de mest usædvanlige krav til opbevaring. Takket være specialdesignet tilbehør opfylder vore lagerløsninger de daglige udfordringer, som producenter og komponentleverandører møder: