Skip to main content

Skræddersyede løsninger der passer til netop dit behov for opbevaring.

Uanset i hvilken branche du opererer, har Constructor unikke lagerløsninger der designes til at opfylde dine behov. 

Disse lagerløsninger sikrer at din aktuelle lagerlogistik er så effektiv som mulig, og samtidig er de så fleksible at de kan tilpasses dine fremtidige behov.

Og hvis du søger en mere omfattende gennemgang af dit lager, tilbyder Constructor analyse, rådgivning og kontinuerlig support til hele forløbet.

Med installationer til en bred vifte af brancher som bil, dæk, produktion, fødevare, byggevarer og e-handel er vi i stand til at levere et suverænt mix af kvalitet, sikkerhed og økonomi.

Komplet lagerløsning

Med så mange beslutninger der skal træffes, og så mange elementer der skal overvejes, kan det være tidskrævende at indhente tilbud fra forskellige leverandører, og så kan det betale sig at have en ekspert ved sin side.

Læs mere
Gør din investering fremtidssikker

Constructor’s produkter er designet til at kunne modstå krævende miljøer. Og til denne kategori hører lager og distributionscentre.

Læs mere
Reducer dine driftsomkostninger

En af nøgleudfordringerne på det moderne lager er bemandingen. En anden er stigende driftsomkostninger. Hvis du er på udkik efter måder til at løse begge, kan Constructor have svaret.

Læs mere
Opnå en bedre ROI

Vort professionelle team kan give onsite rådgivning om hvilke produkter, der vil give dig størst mulig pladsudnyttelse.

Læs mere
Smådele

Hvis du har et lager med smådele eller et plukkelager, kan vore produkter til smådelsopbevaring og håndtering give dig en unik kombination af effektivitet og sikkerhed til en stærk pris.

Læs mere
Fryseopbevaring

Lad os forestille os at du ønsker at reducere den lagerplads du anvender til fryseopbevaring – men hvordan opretholder du den rigtige temperatur på en energivenlig måde? Lad os vise dig hvordan.

Læs mere
Langgods

Hvis du ønsker en sikker og organiseret opbevaring af dit langgods, så prøv en af vore grenreolsløsninger.

Læs mere
Tungt gods

Mangler du sikker og stabil opbevaring af langt eller tungt gods som stålrør, værktøj eller træpakker? Vore lagerløsninger til tungt gods giver god pladsudnyttelse til en lav pris.

Læs mere
Dækopbevaring

Constructor kan tilbyde skræddersyede løsninger, uanset hvilken højde, dybde og bredde du har tilgængelig.

Læs mere
Mezzaninløsninger

Hvis du har et stort lager med reservedele, eller opbevarer mange artikler med lav omsætningshastighed kan en mezzanin-konstruktion være den perfekte lagerløsning for dig.

Læs mere
Semi-automatisering

Overvejer du at automatisere dit lager? Så står du allerede nu over for en større økonomisk investering. Nogle virksomheder opnår store fordele ved fuldautomatisering.

Læs mere
Reoler til seismiske zoner

Pallereoler, der er installeret i områder med risiko for seismisk aktivitet, skal være designet, konstrueret og fremstillet, så de kan modstå naturens kræfter.

Læs mere