Skip to main content

Skræddersyede løsninger der passer til netop dit behov for opbevaring.

Uanset i hvilken branche du opererer, har Constructor unikke lagerløsninger der designes til at opfylde dine behov. 

Disse lagerløsninger sikrer at din aktuelle lagerlogistik er så effektiv som mulig, og samtidig er de så fleksible at de kan tilpasses dine fremtidige behov.

Og hvis du søger en mere omfattende gennemgang af dit lager, tilbyder Constructor analyse, rådgivning og kontinuerlig support til hele forløbet.

Med installationer til en bred vifte af brancher som bil, dæk, produktion, fødevare, byggevarer og e-handel er vi i stand til at levere et suverænt mix af kvalitet, sikkerhed og økonomi.

Automatiseret lager

Vi tilbyder den mest effektive AS/RS (Automated Storage & Retrieval Systems) løsning til dit lager, uanset om du opbevarer paller eller kasser.

Læs mere
Vertical Farming

Hos Constructor er vi ikke eksperter i jorddyrkning. Til gengæld er vi eksperter i at udforme, konstruere og fremstille opbevaringsløsninger der optimerer udnyttelsen af den tilgængelige plads, med andre ord er vi den perfekte samarbejdspartner til Vertical Farming.

Læs mere
Pallereoler – kort intro

Intet kan øge lagerkapaciteten mere end pallereoler. Når du begynder at lagre pallegodset i højden, udnytter du pladsen bedre. Det giver et godt overblik og større effektivitet.

Læs mere
Komplet lagerløsning

Med så mange beslutninger at træffe og så mange elementer at overveje, kræver det tid at indhente de forskellige tilbud, og så kan det betale sig at have en ekspert ved sin side.

Læs mere
Gør din investering fremtidssikker

Constructor’s produkter er designet til at kunne modstå krævende miljøer som lager og distributionscentre. Den konstante trafik med gods og trucks slider på ethvert lagersystem.

Læs mere
Reducer dine driftsomkostninger

En af nøgleudfordringerne på det moderne lager er bemandingen. En anden er stigende driftsomkostninger. Constructor har produkterne, der kan løse begge.

Læs mere
Opnå en bedre ROI

Vort professionelle team kan give onsite rådgivning om hvilke produkter, der vil give dig størst mulig pladsudnyttelse og dermed en bedre driftseffektivitet.

Læs mere
Lagerreoler

Vort udvalg af lagerreoler til det moderne og optimerede lager kan løfte din lagerlogistik til et nyt niveau. Kombineret med rådgivning, montage og reolkontrol er du godt på vej.

Læs mere
Smådelsopbevaring

Hvis du har et lager med smådele eller et plukkelager, kan vore produkter til smådelsopbevaring og håndtering give dig en unik kombination af effektivitet og sikkerhed.

Læs mere
Fryseopbevaring

Hvordan sparer du energiomkostninger ved at reducere den lagerplads, der anvendes til fryseopbevaring – uden at miste lagerkapacitet?

Læs mere
Langgods

Hvis du ønsker en sikker og organiseret opbevaring af dit langgods, så prøv en af vore grenreolsløsninger. Vi har grenreoler til både let og tungt gods samt speciealløsninger.

Læs mere
Tungt gods

Mangler du sikker og stabil opbevaring af langt eller tungt gods som stålrør, værktøj eller træpakker? Vore lagerløsninger til tungt gods giver god pladsudnyttelse til en lav pris.

Læs mere
Dækopbevaring

Constructor tilbyder forskellige former for dækopbevaring: liggende, stående eller mobil. Uanset typen gælder det om at udnytte pladsen uden at påvirke dækkvaliteten.

Læs mere
Mezzaninløsninger

Med en mezzanin-konstruktion kan du få et ekstra niveau på dit lager og således øge lagerkapaciteten. Det er en effektiv udnyttelse af den tomme plads i højden.

Læs mere
Semi-automatisering

Overvejer du at automatisere dit lager? Så står du allerede nu over for en større økonomisk investering. Nogle virksomheder opnår store fordele ved fuldautomatisering.

Læs mere
Reoler til seismiske zoner

Pallereoler, der er installeret i områder med risiko for seismisk aktivitet, skal være designet, konstrueret og fremstillet, så de kan modstå naturens kræfter.

Læs mere