Skip to main content

Rådgivning – Løsninger – Montage – Eftersyn

Førsteklasses lagerløsninger hører sammen med førsteklasses reoleftersyn og sikkerhedsrådgivning

Constructor tilbyder mere end produkter. Med en komplet pakke af serviceydelser som logistikrådgivning, reoleftersyn og serviceaftaler samt kurser i lagersikkerhed kommer vi hele vejen rundt om jeres lager.

Rådgivning

Når den rette lagerløsning skal findes, er det altid godt at have en ekspert ved sin side. Vores erfarne og dygtige salgs- og designteam giver dig en førsteklasses service med en blanding af rådgivning og praktisk assistance.

Læs mere
Reoleftersyn

Der findes mange skjulte farer på et lager, f.eks. beskadigede reoler eller manglende sikkerhedstilbehør. Visse farer er nemme at opdage, andre er skjulte og kan føre til alvorlige skader, hvis de forbliver skjulte.

Læs mere
Montage

Uanset om det drejer sig om et enkelt fag reoler eller en omfattende systeminstallation, bestræber Constructor sig på ikke kun at levere til tiden og i perfekt stand, men samtidig på at levere en effektiv lagerløsning, der opfylder netop dine krav til opbevaring.

Læs mere
Helse & Sikkerhed

Har din virksomhed brug for hjælp inden for Helse, Sikkerhed & Miljø? Det er en integreret del af Constructors produktportefølje at sikre en positiv indflydelse på din virksomheds generelle forretning.

Læs mere
Service & Vedligeholdelse

At have en sikker lagerlogistik forudsætter at du accepterer dit juridiske ansvar og sikrer, at dine lagerreoler kontrolleres og vedligeholdes med regelmæssige intervaller. Vi har erfarne medarbejdere der kan hjælpe dig med dette.

Læs mere
Seminar i reolsikkerhed

Det er en vigtig prioritering for alle virksomheder at sørge for at hele teamet forstår vigtigheden af at have et sikkert lager. Hvis dit team ikke er bekendt med reglerne for lagerreoler, kan konsekvenserne være ulykker eller skader på jeres varer.

Læs mere