Skip to main content

Hos Constructor er vi ikke eksperter i jorddyrkning. Til gengæld er vi eksperter i at udforme, konstruere og fremstille opbevaringsløsninger der optimerer udnyttelsen af den tilgængelige plads, med andre ord er vi den perfekte samarbejdspartner til Vertical Farming.

Vertical Farming

Mens traditionel dyrkning sker udendørs på marker eller i drivhus (oftest kun i et niveau) har de vertikale dyrkere flyttet processen indendørs, hvor dyrkning sker på flere niveauer. Taghøjden udnyttes fuldt ud, en kunst som Constructor har lært til perfektion efter mange års erfaringer med at optimere lagerpladsen for forskellige industrivirksomheder.

Vor stigende involvering i denne vigtige sektor vidner om vor kompetence inden for konstruktion, bygningsteknik og industriel produktion. Vi hjælper vore samarbejdspartnere inden for jordbrug med at nå sine mål.

Vertical Farming

Med vor teknik kan vi tilbyde fleksible og effektive løsninger. Gennem alt fra tredimensionelt CAD-design til endelig element-analyse og konstruktionstest sikrer vi at vore produkter har den nødvendige holdbarhed og stabilitet, der kræves til årelang brug. På vore produktionsanlæg tilpasses produkterne gennem valsning, laserskæring, CNC-bearbejdning, bukning og robotsvejsning.

Løsningerne skal fungere perfekt til det aktuelle formål. De skal f.eks. kunne rumme planterne og det miljø de vokser i, de skal være modstandsdygtige mod rust etc. De skal også kunne stables i højden, så bygningens taghøjde kan udnyttes, og i visse tilfælde skal de kunne roteres.

Vort alsidige produktsortiment der omfatter både automatiske og semi-automatiske løsninger, kan tilpasses alle indendørsmiljøer og arealer. Dermed kan selv mindre enheder genbruges.

AVFMedlem af AVF

Vi er stolte over vort medlemsskab af Association for Vertical Farming (AVF), en global ikke-statslig organisation der har til formål at arbejde for internationelt udbytte og samarbejde ved at booste udviklingen på området.

Vi tror virkeligt på konceptet Vertical Farming og dets fordele. Vi findes over hele verden og har strategisk placerede produktionsanlæg på vigtige markeder. Derför kan vi samarbejde med AVF i projekter på verdensplan.

Som medlem af AVF yder vi støtte til deres arbejde med at øge viden og forskning om vertikal dyrkning, samt til deres uddannelses- og velgørenhedsprogram for at sprede kendskabet til Vertical Farming.

MOVO video præsentation