Skip to main content

Når vi designer et museumsmagasin er hovedformålet at bevare en uerstattelig samling på sikker vis. Men samtidig bør samlingen være tilgængelig hele tiden. Constructor tager udgangspunkt i form og vægt på de genstande, der skal opbevares for at kunne levere den mest sikre opbevaring af samlingen.

Langspænds- og pallereoler

Museums LongspanLangspændsreoler anvendes til tunge genstande. De lange sektioner letter adgangen, kan justeres pr. 50 mm, og har en belastningskapacitet på flere hundrede kilo.

Hvis genstandene er endnu tungere, falder valget naturligt på pallereoler der er velegnede ved store belastninger.

Disse stabile og alsidige systemer garanterer en sikker og kompakt opbevaring af selv de tungeste genstande.

Mobile pallereoler

Museums Mobile Pallet RackingMobile pallereoler tager opbevaringen af din samling til næste niveau. De mobile vogne sikrer at du udnytter gulvpladsen fuldt ud, samtidig med at du har fuld adgang til din samling, til enhver tid.

En MOVO-installation består af pallereoler, der er monteret på vogne som løber på skinner, støbt i gulvet. Systemet kan bære op til 24 tons pr. reolfag i en højde op til 12 meter. State-of-the-art sensorteknologi og forskellige kontrolfunktioner sørger for en smidig drift med fuld sikkerhed.

Mezzanin

Museums MezzanineMed en mezzanin-konstruktion udnytter du lokalets højde til at skabe et ekstra niveau.

Samtidig med en nem og hurtig tilgang til samlingen, giver mezzaninen ligeledes mulighed for, at personer kan arbejde i samme område, på hver sin etage - med en betydelig forhøjet sikkerhed til følge.