Skip to main content

Constructor er fuldt dedikeret til at minimere vort miljømæssige fodaftryk.

Laubach Factory OutsideVed at indføre bæringsdygtige processer og kontinuerligt stræbe efter at reducere vores påvirkning af miljøet, er indsatsen blevet belønnet med en ISO 14001 miljøcertificering.

Vi tror på at denne bæredygtige tilgang har en positiv indflydelse på vores forretning og forbedrer lønsomheden ved at opnå en lavere omkostningsbase, bedre relationer til vore interessenter samt en større grad af innovation. 

Vi sikrer os at vore ansatte er bevidste om, at deres handlinger har en miljømæssig påvirkning og kræver at de handler på en miljømæssig forsvarlig måde.  Vi beder dem bidrage til virksomhedens bæredygtighed ved at forbruge energi, vand og råmaterialer mere effektivt, så vi dermed gør optimal brug af naturens ressourcer.

Laubach Factory Inside

Vores beslutning om at opnå den internationale miljøstandard ISO14001 understreger vores engagement i kampen for at reducere vor udledning af Co2.  Denne certificering har en indbygget klar og effektiv struktur, der både styrer hvordan vi overholder kravene, samt identificerer mulighederne for forbedring. 

Vore kerneprodukter er overvejende fremstillet af stål, en af verdens mest genanvendte råmaterialer. Imidlertid er genereringen af affald en uundgåelig del af fremstillingsprocessen. Derfor sikrer vi os at affaldsmaterialet returneres for genbearbejdning og at alle biprodukter genbruges, hvor muligt.

Constructor’s Miljøpolitik er under konstant udvikling, da vi altid søger efter nye og innovative måder til at arbejde mere effektivt og i harmoni med miljøet.