Skip to main content

Constructor er medlem af Gonvarri Material Handling, en familie af brands der kan spore sine rødder tilbage til 1856.

I 2018 blev Constructor Group opkøbt af Gonvarri Industries. De fire brands Constructor, Dexion, PSS og Kasten indgår nu i Gonvarri Material Handling, der er det nye moderselskab.

Koncernens brands består af:

Constructor: Oprindeligt grundlagt som Høvik Verk i 1856, et glasværk I Høvik, Norge som en del af Christiania Glasmagasinas.  Mellem 1970 – 2000 voksede brandet, gennem fusioner med og opkøb af Høvik Stål, Electrolux Constructor, Kasten, Krammer & Zeuten, ETH og MTH, til at blive Skandinaviens førende leverandør af lager-, arkiv- og logistikløsninger. Constructor-navnet kom til sidst I 1980’erne. 

Dexion: grundlagt i London, England i 1937 af græsk-australske Demetrius Comino. Comino udviklede 'Dexion Slotted-Angle' (1947), som introducerede verden til justerbar opbevaring, og som skulle bane vejen for Dexion's fleksible palle- og småvarereoler. Dexion blev en del af koncernen i 1999.

Kasten: startet i 1886 af Hjalmar Henrik Kasten, som grundlagde en metalvirksomhed i Helsinki, Finland. De producerede deres første småvarereoler i 1951 og er i dag markedsførende i Finland.

PSS: et engelsk brand der startede som Planned Storage Systems I 70’erne, og som blev en del af Constructor Group i 2008. Det tidligere HiLo og Planned Storage Systems Ltd, PSS har næsten 40 års erfaring inden for produktion af lagerløsninger, inklusiv mezzaninsystemer og grenreoler.