Skip to main content

Har din virksomhed brug for hjælp inden for Helse, Sikkerhed & Miljø? Det er en integreret del af Constructors produktportefølje at sikre en positiv indflydelse på din virksomheds generelle forretning.

Robuste helse- og sikkerhedsprincipper er nødvendige for at kunne skabe et etisk og lovligt arbejdsmiljø. Dette medfører naturligt klare fordele. Med de rigtige arbejdsmetoder og procedurer på plads vil du være godt på vej til at:

  • Forebygge arbejdsulykker og dårligt arbejdsmiljø
  • Opretholde et passende vedligeholdelsesniveau

Imidlertid betyder helse & sikkerhed mere end blot at assistere dig med at opnå sikker drift og vedligehold af vore produkter.  For os drejer det sig om at levere en komplet pakke. Et samarbejde med os vil gøre dig i stand til at:

  • Health & safetyAfholde lokale sikkerhedsseminarer – for alt dit personale
  • Udføre regelmæssige kontroller – overhold lovkrav ved at opretholde sikkerheden gennem hele produktets levetid
  • Vurdere og dokumentere enhver risikofaktor
  • Levere komplette kalkulationer & dokumentation
  • Give vejledning om helse- & sikkerhedsmæssig lovgivning omkring vore produkter

Alle fabrikker i Gonvarri Material Handling er certificeret og har en klart defineret politik for kvalitet, helse & sikkerhed som kan gøres tilgængelig for dig.

En kultur der fremmer din forretning

Der hersker en positiv kultur i Constructor’s team som aktivt støttes af den øverste ledelse. Efterhånden som vores forretning udvikles, udvikler vi tilsvarende vore processer for at sikre at vi efterlever egne forventninger til helse og sikkerhed.

Dette siger vore kunder

"En af de mest positive oplevelser ved dette projekt er, at vi har samarbejdet med meget professionelle fagfolk fra alle underleverandører.”
- Frysehuschef Morten Jensen, Claus Sørensen