Skip to main content

Constructor gør dit liv lidt lettere

Pallereoler - ConstructorEffektiv opbevaring er hjørnestenen i enhver lagerlogistik. Uanset om du opbevarer råmaterialer til produktion eller færdigvarer, skal de alle lagres, opbevares, plukkes og forsendes sikkert og effektivt.

Hvis du har fået til opgave at indkøbe ny lagerindretning, eller opgradere det eksisterende, skal du tage mange beslutninger: disse spænder fra at sikre, at systemet opfylder gældende helse- og miljølovgivning, til at overveje hvilket system og tilbehør der vil give jer maksimal effektivitet i jeres specifikke drift.

Med så mange beslutninger der skal træffes, og så mange elementer der skal overvejes, kan det være tidskrævende at indhente tilbud fra forskellige leverandører, og så kan det betale sig at have en ekspert ved sin side.

Tornado Lagerautomat - Constructor

Constructor’s ekspertise ligger i fremstillingen og leveringen af kernekomponenter til ethvert lagersystem.

Vor ekspertise ligger også i at udvikle partnerskab og relationer med de rigtige producenter af kompletterende produkter som sprinklersystemer, mezzaniner, rullebaner og lokationsopmærkning.

På denne måde har Constructor skabt og leveret tusindvis af komplette lagerløsninger i Danmark og hele Europa. Ved at vælge Constructor som totalleverandør og leder af hele projektet, kan vi gøre dit liv lidt lettere. 

Er du på udkik efter en totalløsning? Se hvordan Constructor kan hjælpe.