Skip to main content

Scania's globale distributionscenter agerer showroom for Constructor's lagerløsninger


Kunde: Scania
Lokation: Belgien
Produkter leveret: P90 standard pallereoler. P90 smalgangsreoler. Hi280 småvaremezzanin. Mezzanin.

Scania, Case StudyBaggrund

Scania er en global virksomhed, der fremstiller lastbiler, busser og motorer, med bildele der i størrelsen varierer fra små viskerblade til et stort førerhus. Distributionscentret, der leverer til hele verden, ligger i Opglabbeek, nær Genk, Belgien. Et lager af denne størrelse kræver et fleksibelt mix af forskellige lagerløsninger til både opbevaring og pluk.

Constructor's løsning

Dette verdensomspændende distributionscenter rummer et bredt udvalg af Constructor's lagerløsninger. Med en lofthøjde på typisk 10 meter, er det altafgørende at udnytte den tilgængelige plads. Da lageret er blevet udbygget over tiden, har Constructor designet en række skræddersyede lagerløsninger, der kan følge med udviklingen.

Blandt løsningerne findes galvaniserede pallereoler til udendørs opbevaring af semi-færdige førerhuse, standard og smalgangs pallereoler til bulk opbevaring af bildele, samt småvaremezzaniner til plukning af forskellige artikler.

Scania, Case StudyDer er mere end 80.000 pallelokationer på lageret, fordelt i Constructor pallereoler. Systemerne inkluderer:

  • P90 standard pallereoler, 9000 mm høje, med bjælker i op til 3600 mm bredde – rummer op til 32 palle pr. fag
  • P90 smalgangsreoler, 9000 mm høje
  • HI280 småvaremezzanin i 3 niveauer
  • Mezzanin med P90 på gulvniveau og 2 niveauer med HiI280 småvarereol
  • Galvaniseret P90 reol - til udendørs opbevaring af førerhuse

Resultat

Med et mix af systemer med pallereoler og småvarereoler har Constructor kontinuerligt optimeret pladsen på Scania's verdensomspændende distributionscenter. Fleksible løsninger gør det muligt for Scania at udvide pladsen, og fortsat være markedsleder i branchen i takt med at flere og flere dele sendes ud til hele verden.

Om Scania

Virksomheden er grundlagt i 1891, og er i dag et globalt selskab med mere end 40 000 ansatte. Scania har salgs- og serviceenheder i mere end 100 lande. Som brancheleder er det Scania's mål at levere den bedste profitabilitet til deres kunder ved at levere velfungerende lastbiler og busser, samt motorer og service gennem hele produktets livscyklus.

www.scania.com

Scania, Belgium - Case Study

Thanks to a mix of racking and shelving systems, Dexion has continually optimised the space in Scania's worldwide distribution centre.