Skip to main content

Volkswagen vælger Constructor til nyt reservedelslager

Kunde: Volkswagen (VW)
By: Nykvarn/Sverige
Produkter/services leveret: Hi280, P90 Pallereoler, Grenreoler, Mezzanin

Baggrund

Volkswagen Parts Logistics supporterer alle bilmodeller i Volkswagen-koncernen med ved at levere reservevedele til kendte brands som VW, Audi, Seat, Porsche og Skoda.

volkswagen, se

Med voksende markeder i de Baltiske lande og Skandinavien, besluttede virksomheden at indrette et nyt centrallager med kapacitet til at opbevare de 100.000 reservedele, som de lagerfører nu og her. Valget faldt på en 37,500m² nybygning i Nykvarn, der skulle indrettes til lagerdrift.

Volkswagen Parts Logistics valgte Constructor til at designe den mest effektive lagerløsning.

 

Constructor's løsning

volkswagen, se

VW brands har deres egen særlige identitet, så lageret er indrettet for at kunne imødekomme dette. Hver afdeling blev udstyret med eget lagersystem, baseret på brand, kartonstørrelse (artikler) og omsætning. Systemerne består af pallereoler, smalgangsreoler, småvarereoler (Hi280) og grenreoler der har følgende kapaciteter:

  • Mezzaningulv: 2500m²
  • Pallereoler: P90 (12.300 pallepladser)
  • Småvarereoler: Hi280 (44.650 hylder)
  • Grenreoler: GT90 til langgods

Resultatet

volkswagen, se

Med mere end 100.000 varetyper, der skal være let tilgængelige, var udfordringen klar for Constructor. Den leverede løsning rummede alt det, der var nødvendigt for at udnytte pladsen effektivt og samtidig have et overkommeligt omkostningsniveau.

Om Volkswagen Parts Logistics

Volkswagen Parts Logistics Sverige AB er et datterselskab af Volkswagen Group Sverige AB. Virksomheden leverer logistik til Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, Volkswagen Commercial og Porsche Original Parts & Accessories på de svenske, nordiske og baltiske markeder. Lageret har et dedikeret team på ca. 135 personer.