Skip to main content

5 års jubilæum i Gonvarri-familien

Vi er stolte af at fejre 5 år som medlem af Gonvarri-familien.

GMH 5-Year Anniversary Gonvarri Industries er en familieejet, førende virksomhed inden for stålbearbejdning til biler, vejsikkerhed, materialehåndtering og solenergi.

Tilbage i januar 2018 købte Gonvarri Industries Constructor Group, som bestod af Dexion, Kasten og Constructor for at danne et nyt moderselskab – Gonvarri Material Handling. Dette var den perfekte mulighed for at kombinere mange års viden og ekspertise under ét tag,  hvor det nye ejerskab styrkede organisationen som førende leverandør af løsninger til lager- og materialehåndtering.

Rejsen frem til i dag har budt på vækst og udvikling med opkøb af selskaber som ​​Gonvarri Stålteknik AB, Kredit og Complete Storage & Interiors Ltd (CSI), der sluttede sig til familien i de tidlige år. 

Disse medlemmer har givet ekstra muligheder for at udvide og forbedre kompetencerne på forskellige områder af industrien. Som eksperter på specifikke produkter og løsninger inden for materialehåndtering og mezzaninsystemer har Gonvarri Stålteknik AB's viden været en kæmpe gevinst.

Kredit er en af de store aktører på markedet for mobile pallereoler. Selvom de er fuldt integreret i familien, er de stadig anerkendt som en uafhængig virksomhed med ambitionen om at være nummer et inden for mobilreoler. 

Tanken bag opkøbet af CSI var at understøtte Gonvarris vækststrategi og har gjort det muligt for virksomheden at komme ind på B2B e-handelsmarkedet. Resultatatet har været vækst i den digitale handel og øget rækkevidde inden for Storbritannien og EU.

Derudover har vi haft succes med at udvikle en ny forretningsenhed inden for Automation understøttet af Lampe og Kaufmann Systems, hvilket har øget koncernens engagement på markedet for automatiske lagerløsninger.

I løbet af de sidste fem år har koncernen overvundet udfordringer som den globale pandemi, der har påvirket den måde, vi arbejder på som virksomhed - med ændrede processer til følge.

Med stigende miljømæssige udfordringer har vi forpligtet os til at bekæmpe klimaændringer ved at implementere initiativer, der vil forbedre den indvirkning, vores industri har på miljøet.

At være medlem af Gonvarri-familien har givet datterselskaberne masser af muligheder for at udvide deres viden og igangsætte initiativer med formålet at styrke dette stærke partnerskab. Eksempler på dette er projekter med anvendelse af elektroniske køretøjer på fabrikker og lagre, fokus på semi-automatisering og forbedring af effektiviteten i kundernes virksomheder og hjælp til lokalsamfund i og omkring Europa.

Sergio Rodriguez, CEO i Gonvarri Material Handling, udtaler. "Vi er stolte af at være en del af Gonvarri-familien. Over de seneste 5 år har det bidraget til at styrke vores markedsposition. Vi investerer og udvikler teknologier der ikke kun skal resultere i bedre lagerløsninger, men som også bidrager til at beskytte planeten og gøre verden et mere sikkert og bedre sted at leve i."

Vi ser frem til at videreudvikle de igangværende projekter, og levere materialer og løsninger af førsteklasses kvalitet til vores kunder - løsninger der gør en forskel i deres daglige forretning.

Andre nyheder
Seneste nyheder