Skip to main content

LogiMAT 2019: Successen fortsætter

For 3. år i træk oplevede Dexion's stand rekordmange besøg på LogiMAT, den internationale messe for intralogistik og processtyring i Stuttgart. Over 3 dage lagde mere end 60.000 fagfolk vejen forbi messen, hvilket er en stigning på 11% i forhold til sidste år.

LogiMAT Post Event Article“Over messens 3 dage modtog Dexion standen et rekordhøjt antal besøg. Marketingchef for Dexion, Dagmar Brovot fortæller: "Vi nyder altid disse dage, som er en unik lejlighed til at vise vore produkter til fagfolk, der har en ægte interesse i lagerløsninger. Det er et forum, hvor vi både møder eksisterende og nye kunder, og der er god mulighed for at få en tilbundsgående snak om lagerløsninger.

Globalt publikum

LogiMAT har vokset sig stor over årene. Messen praler nu af at have 1624 udstillere fra 42 forskellige lande, hvoraf 250 virksomheder var med for første gang. 90 udstillere kom så langt fra som Australien, Canada, Kina, Indien, Japan, Korea, New Zealand, Taiwan, og USA —to-tredjedele af dem kom fra Kina og Taiwan alene.

LogiMAT Post Event Article

En besøgeranalyse udført af den uafhængige virksomhed, Wissler & Partner, viser at mere end 42,7% af fagfolk, der besøgte LogiMAT 2019 kom med specifikke investeringsplaner.

“Folk kommer til LogiMAT, fordi de har et formål. Det faktum at vi fik mere end 250 leads på 3 dage, beviser at dette er en messe, der ikke kun tiltrækker et stort antal af besøgende, men også at besøgene har en høj kvalitet. Det er af stor betydning for os. Det betyder samtidig at for os og vor branche er der ikke noget reelt alternativ til LogiMAT i Europa.  Det er helt enkelt et MUST at være her,” konkluderer Dagmar Brovot.

Den 18. udgave af LogiMAT finder sted i Stuttgart fra 10.-12. marts 2020.

Om Dexion

LogiMAT Post Event ArticleDexion GmbH i Laubach er en del af Gonvarri Material Handling. Andre brands er Constructor og Kasten. Dexion er ledende producent og leverandør af lager- og logistikløsninger. 

Andre nyheder
Seneste nyheder