Skip to main content

Constructor deltager på MOVE2018

Når MOVE 2018 slår dørene op i Fredericia i starten af maj, finder du Constructor på stand 3136.

Move 2018MOVE er en ny visionær konference og udstilling inden for logistikbranchen, som bliver lanceret med undertitlen "Moving logistics forward", og dét er netop essensen af konferencen.

Konferencen indeholder en udstilling med en bred vifte af markante virksomheder og institutioner inden for logistikbranchen, og et konferenceprogram, der blandt andet byder på emner som cyberkriminalitet i logistikbranchen, digitalisering og bæredygtighed.

Michael Sahl, Adm. direktør hos Constructor byder denne nye fagmesse velkommen: Kombinationen af udstilling og konference giver inspiration til både os udstillere og de besøgende. Logistikbranchen udvikler sig konstant, og vi vil gerne bidrage med vores viden og ekspertise inden for lager- og logistikløsninger.

En af de varme kartofler inden for branchen er fuldautomatisering kontra halvautomatisering. Constructor har udarbejdet en rapport, der kigger på logistikindustriens udfordringer, fra manuel arbejdskraft til fuldautomatisering. Du kan downloade rapporten her.

MOVE 2018 har åbent den 2. og 3. maj fra kl. 9 – 17. Messen afholdes i MESSE C i Fredericia.

Læs mere om MOVE 2018 her

Andre nyheder
Seneste nyheder