Skip to main content

Mød os på dette års industrimesse, HI23

Det er atter tid for den vigtigste industrimesse i Nordeuropa. Som faste deltagere gennem de sidste tre årtier vil vi naturligvis også være tilstede!

Constructor Denmark at HITechFra 3. til 5. oktober 2023 vil vi sammen med 490 andre udstillere danne et professionelt forum, hvor du bl.a. har mulighed for at drage nytte af vores omfattende viden inden for lagerlogistik.

Så kom og vær med på stand H6120! Du kan få dine billetter her!

I mere end 60 år er messen blevet kendt som mødestedet for intralogistik i Skandinavien. Det er her virksomheder fra de fem stærkeste sektorer samles til nogle spændende dage med en række forskellige aktiviteter. Sektorerne består af Automation & Robotter, Underleverandører, Fødevareteknologi, Intern logistik og Maskiner, Svejsning & Produktionsudstyr.

Hi23 giver dig en perfekt mulighed for at møde vores team af dygtige eksperter samt stille os spørgsmål om, hvem vi er, og hvad vi laver. Derudover vil vi være der for at guide dig gennem vores produkter og give nyttige tips og råd.

Det er en unik chance for at udforske vores produkter og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe folk som dig i lagerbranchen. Så kom og besøg os på stand H6120.

TORNADO machineDette finder du på standen:

  • P90 Pallereol – den mest fleksible pallereol der kan tilpasses netop dine behov for opbevaring af pallegods.
  • Hi280 småvarereol – reolen der er både robust og fleksibel med et stort udvalg af tilbehør.
  • Sikkerhedsudstyr – med en mindre investering kan du opnå flere fordele: skab et sikkert arbejdsmiljø og forlæng levetiden på dine pallereoler, undgå skader på reolerne med deraf følgende reparationer og nedetid.
  • TORNADO lagerautomat – et automatisk lagersystem der kombinerer fart og præcist pluk samtidig med at du kan spare op til 70% gulvplads.
  • Shuttle-system – skab et sikkert arbejdsmiljø hvor shuttlen henter og bringer pallegodset i pallereolerne.
  • LS3 lagerreol – moduldesignet giver stor lagerkapacitet, og reolen justeres nemt i forhold til lagergodsets højde.

POU

Vi forstår vigtigheden af ​​god lagerlogistik og stor udnyttelse af alle tilgængelige pladser i bygningen for at opnå maksimal kapacitet - vores løsninger er designet og fremstiller med dette for øje. 

Med en række forskellige løsninger, der dækker fuld automatisering, semi-automatisering og manuel drift tilbyder vi produkter, der passer til både alle størrelser af lagerbygninger.

Så kom og vær med på stand H6120! Du kan få dine billetter her!

Andre nyheder
Seneste nyheder