Skip to main content

Mød os på VertiFarm-messen i september! Den første internationale messe dedikeret til Vertical Farming.

Mød os på den første internationale messe for den næste generation af landbrugs- og fødevaresystemer. VertiFarm finder sted den 27.- 29. september 2022. Kik forbi vores stand F14, hal 5 i Messe Dortmund, Tyskland, og få en fagsnak om, hvordan Dexion kan hjælpe med at effektivisere dit landbrug.

VertiFarm

VertiFarm - former fremtiden for vertical farming

VertiFarm er en premiere for nye fødevaresystemer og en promovering af vertikalt landbrug. Dette koncept er en mulighed for at ændre vort syn på landbrug, især i byområder. Det er tid til at sætte fokus på emnet på globalt plan, hvilket bringer os til VertiFarm, den første internationale messe, der har netop det formål.

Messen sætter nye standarder for vertikalt landbrug med præsentationen af ​​nye teknologier, kompleks automatisering og vertikale landbrugsmetoder. VertiFarm beskæftiger sig med løsninger og tematiske blokke til globale udfordringer såsom afgrødesvigt, kosttilskud, forsyningssikkerhed, energieffektivitet og urban bæredygtighed.

Derudover er det den første rene kommercielle messe for industrien, der viser alle stadier af forsyningskæden inden for vertikalt landbrug.

Vores stand på VertiFarm

Find os på Stand F14, Hal 5 i Messe Dortmund, hvor vi præsenterer videoer, skalamodeller, reoler samt prøver på vores forskellige systemer. Her vil du kunne få en professionel snak med udgangspunkt i netop dine ønsker og behov for en vertikal lagerløsning.

Så hvorfor vente? Book din gratis billet nu til verdens første messe dedikeret til Vertical Farming! Klik her for at reservere dine gratis billetter.

Stærke partnerskaber

Som medlem af Association for Vertical Farming (AVF) er vi stolte af at udstille på den første messe nogensinde af sin art. AVF er en af ​​de tre grundlæggere af VertiFarm og er verdens førende non-profit organisation, der faciliterer international deling og samarbejde for at accelerere udviklingen af ​​indendørs/vertikal landbrug. VertiFarm vil sætte fokus på den hurtige udvikling af morgendagens vertikale landbrugsforretningsmodeller, der giver industrien et indblik i et fantastisk forum for diskussion og interaktion.

Dexion og den globale Vertical Farming kampagne

Med en verdensbefolkning, der forventes at overstige 9,7 milliarder mennesker i 2050, vil vertikalt landbrug blive en nødvendig løsning i den verdensomspændende fødevareproduktion.

Hos Dexion er vi ikke landmænd, men vi er eksperter i at designe, konstruere og fremstille opbevaringsløsninger, der optimerer brugen af ​​tilgængelig plads – den perfekte partner til vertikale landbrugsvirksomheder.

Vertikalt landbrug giver miljømæssige og økonomiske fordele. Den maksimerer brugen af ​​små arealer, kræver færre ressourcer til drift (såsom vand) og er ikke vejrafhængig, og giver derfor afgrøder hele året rundt.

I øjeblikket optager det operationelle vertikale landbrug ikke meget plads rundt om i verden, men vækstpotentialet er enormt.

Hvor traditionel dyrkning finder sted udenfor i marker eller drivhuse, normalt på ét plan, flytter vertikal landbrug processen indendørs og bruger flere niveauer, går opad og udnytter højden – noget Dexion har perfektioneret gennem utallige års erfaring med at udnytte lagerplads til div. industrielle installationer.

Vores stigende engagement i denne kritiske sektor vidner om vores ekspertise inden for design, konstruktionsteknik og industriel produktion.

Læg vejen forbi VertiFarm. Glem ikke at bestille din billet! Læs mere om VertiFarm eventen via dette link.

Andre nyheder
Seneste nyheder