Skip to main content

Altor frasælger størstedelen af Constructor Group til Gonvarri Steel Services

Constructor Group er en af de største udbydere af lagerløsninger i Europa. 

Gruppen markedsfører sine produkter under brands som Constructor, Constructor Logistics, Bruynzeel, Kasten, Dexion og PSS. Constructor Group blev erhvervet i 2007 af Altor Fund II.

Den 4. oktober underskrev Altor en aftale om at frasælge Constructor Group – undtagen brandet Bruynzeel med tilhørende produktportefølje – til Gonvarri.

Constructor Group vil herefter blive en del af Gonvarri Steel Services, en global virksomhed med 36 stålservicecentre. Gonvarri Steel Services havde i 2016 indtægter på 2.325 millioner euro og har hovedkvarter i Madrid, Spanien.

Det har været et spændende årti for Altor med Constructor Group", siger Pål Stampe, partner i Altor Equity Partners og bestyrelsesmedlem i Constructor. "Vi har haft en lang rejse sammen, og set en meget positiv udvikling i de seneste år. Vi tror, at Gonvarri bliver en fremragende ny, engageret og langsigtet ejer."
Vi er glade for at byde Constructor Group velkommen til Gonvarri Steel Services", siger Josu Calvo, CEO hos Gonvarri. 
Gruppen passer perfekt til os, vi kan udvide vores produktportefølje, og vi ser frem til yderligere at udvikle Constructors forretning." "Jeg er overbevist om, at Gonvarri bliver en god ejer af Constructor Group og ser frem til at samarbejde med deres ledelse om at videreudvikle Constructors forretning", siger Frank Pohl, CEO i Constructor Group.

Transaktionen er omfattet af sædvanlige myndighedskrav og godkendelser.

Om Altor

Siden Altor-fondene blev grundlagt har familien rejst godt 5,8 milliarder euro i samlede forpligtelser. Fondene har investeret over 3,8 milliarder euro i mere end 40 virksomheder. Investeringerne er foretaget i mellemstore nordiske virksomheder med det formål at skabe værdi gennem vækstinitiativer og driftsmæssige forbedringer. Blandt nuværende og tidligere investeringer er Lindorff, Carnegie, Helly Hansen, Rossignol, Skandiabanken, Spectrum, EWOS og SATS ELIXIA. For mere information, besøg www.altor.com.

For mere information, kontakt venligst 
Pål Stampe, partner i Altor Equity Partners, + 47 22 12 83 83 Tor Krusell, chef for kommunikation i Altor Equity Partners, + 46 70 543 87 47

Om Gonvarri Steel Services

Gonvarri Steel Services (www.gonvarristeelservices.com) er en førende virksomhed inden for stålservicecentre med mere end 4.300 medarbejdere. Virksomheden nåede en omsætning på mere end 2.300 millioner euro i 2016. Forretningsstrategien omkring ståltransformation er baseret på udvikling af produkter og tjenester med stor merværdi. Dette giver mulighed for at etablere tættere forbindelser med de vigtigste kunder via 36 fabrikker i ståltransformationssektoren til auto, trafiksikkerhed, materialehåndtering og solenergi i 16 lande.

Om Constructor Group

Constructor Group AS (www.constructor-group.com) er en førende europæisk producent og leverandør af lager- og arkivløsninger i høj kvalitet.

  • Med en omsætning på ca. 237 millioner euro, mere end 1.100 medarbejdere og moderne produktionsfaciliteter strategisk placeret på de vigtigste markeder i Rusland, Rumænien, Holland og Tyskland, er Constructor Group en førende kraft inden for opbevaring.
  • Gruppen har en stærk lokal tilstedeværelse i hele Europa samt et salgsnet i hele resten af verden, herunder Afrika, Fjernøsten og Australasien, Mellemøsten, og Nord- og Sydamerika.

For mere information, kontakt venligst: 
Kate Colclough, Head of marketing hos Constructor Group AS, kate.colclough@constructor-group.co.uk

Andre nyheder
Seneste nyheder