Skip to main content

Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.

Hi280 shelving unitMåske kender du til vores pallereoler, men ved du også hvad vores småvarereoler har at tilbyde? De er f.eks. en god løsning til lagerlogistik, hvor der ikke bruges gaffeltrucks eller tunge maskiner.

Hvad er en småvarereol?

De fleste har stiftet bekendtskab med traditionelle reoler (i hjemmet), men ikke til industrireoler. Traditionelle reoler er ofte lavet af træ eller letvægtsmetaller, mens industrireoler er lavet af stål der kan bære tungere belastninger. Samtidig er de ofte udstyret med tilbehør, der hjælper brugerne til at inddele varerne.

Og endnu vigtigere: Hvad er forskellen på pallereoler og småvarereoler?

De følger de samme strukturelle principper; de er modulære og justerbare og består af stolper og bjælke- eller hyldeniveauer. Begge opbevaringssystemer bruges til at organisere og opbevare ting, men der er tydelige forskelle mellem de to, når det gælder anvendelse, tilgængelighed og kapacitet.

LS3 shelving units at KNI projectAnvendelse

Pallereoler er beregnet til opbevaring af pallegods og større, tungere genstande.

Småvarereoler egner sig ikke til paller, men er gode til opbevaring af små og lette genstande. De er ideelle til virksomheder, der har et højt niveau af håndtering af smådele eller opererer i e-handelsbranchen.

Tilgængelighed

Pallegods hentes og opbevares ofte ved hjælp af gaffeltrucks eller andre tunge maskiner.

Småvarereoler derimod, er designet til manuelt plukning, hvor gaffeltrucks ikke er nødvendige. Det store udvalg af tilbehør betyder også, at systemerne kan opdeles i rum for at opnå endnu mere effektiv og organiseret opbevaring.

Longspan shelvingKapacitet

Den mest iøjnefaldende forskel mellem småvarereoler og pallereoler er deres belastningskapaciteter.

Småvarereoler er egnede til opbevaring af varer med en lavere belastning, sammenlignet med pallereoler, der er designet og konstrueret til at bære meget tungere belastninger.

Med de vigtigste forskelle mellem pallereoler og småvarereol på plads forklaret, kommer det hele an på, hvilken der vil gavne dig og din virksomhed bedst, nu og i fremtiden.

Når du vælger din småvarereolløsning, er der flere ting, der bør overvejes:

 • Jeres specifikke behov
 • Plads til rådighed
 • Hvilken produkttype skal opbevares
 • Budget til rådighed
 • Hvor mange hyldemeter er der behov for (kort eller langspænd)
 • Hvilken grad af fleksibilitet skal løsningen have

Når disse spørgsmål er besvaret, hvordan vælger du så den bedste løsning?

Hi280 shelving in a warehouse environmentUanset hvilken branche du er i, kan småvarereoler være løsningen for dig. Vi leverer til en bred vifte af brancher. Uanset om du er på udkig efter en standardreol eller et komplekst design med tilhørende tilbehør, er vi klar til opgaven.

Vi leverer til en lang række virksomheder der alle har det til fælles, at de er lagerførende. Uanset dine behov for opbevaring kan vi tilbyde den tekniske erfaring og knowhow, der skal til for at give dig den rigtige løsning.

Hi280 multi tier shelvingFra design til konstruktion, levering og installation står vi klar til at guide dig gennem hele processen og rådgive dig om de bedste muligheder for at sikre, at du og din virksomhed får mest muligt ud af jeres lagerløsning. Ved at forstå dine behov og krav til design og drift kan vi tilbyde en lagerløsning der forbedrer flowet i din virksomhed.

Vores reolsystemer er fremstillet på vores europæiske ISO-certificerede fabrikker af førsteklasses stål. Vores testlaboratorium kontrollerer, at alle vores materialer til hver en tid lever op til den høje kvalitet, vi er stolte af, før det endelige produkt når frem til dig.

Når det gælder vores reolløsninger, er mulighederne uendelige. Hvorfor ikke kontakte vores team af dygtige eksperter for at høre mere om vores produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder