Skip to main content

Constructor på HI19

Constructor sætter atter kurs mod Messecenter Herning for at være en del af et inspirerende univers, der både formår at tiltrække branchefolk og samtidig tager den traditionelle messeoplevelse til et nyt niveau.

Hent din gratis billet her!

Sidste HI-messe tiltrak mere end 700 udstillende virksomheder samt 20.788 besøgende, der repræsenterede mere end 6.500 virksomheder.

Og forventningerne til dette års messe er i top hos Adm. Direktør Michael Sahl, Constructor: “Som mangeårig udstiller har det været spændende at følge messens udvikling, ikke mindst de senere år hvor der er indført flere messer-i-messen, som f.eks. TECHNOMANIA. Det er et initiativ som vi hilser velkommen, for det giver et attraktivt program som tiltrækker flere besøgende".

Med vore mobile pallereoler, lagerautomat og shuttle-system står vi godt rustet i den store fokus på automatisering af lageret. Vi har dog også fundet plads til kerneprodukter som pallereoler og småvarereoler, der stadig efterspørges i stor stil. Siden sidst har vi udviklet App’en RackCheck, som er et rigtig godt værktøj, når vi taler reolsikkerhed. Den kan bl.a. anvendes til at dokumentere lagerets sikkerhedsrutiner med oprettelse af skadesrapporter, der kan udveksles og afrapporteres.”

HI19

Kort og godt:

Mobile pallereoler, MOVO: Sparer op til 50% gulvplads sammenlignet med konventionelle pallereoler, og giver op til 80% mere lagerkapacitet. En MOVO-installation består af pallereoler, der er monteret på vogne som løber på skinner, støbt i gulvet. Systemet kan bære op til 24 tons pr. reolfag i en højde op til 12 meter. State-of-the-art sensorteknologi og forskellige kontrolfunktioner sørger for en smidig drift med fuld sikkerhed. Læs mere her 

TORNADO Lagerautomat: Giver en besparelse på op til 70% af den eksisterende gulvplads, reducerer plukkefejl med op til 70% og mindsker plukketider med mere end 60%. Høj fart kombineret med lav støj, samt computer-styret opbevaring og et liftsystem betyder at TORNADO Lagerautomat er designet til at give maksimal lagerkapacitet på mindst muligt areal. Ved at anvende gods-til-plukker princippet kan der hentes store besparelser i vente- og gangtid for operatøren, samt færre fejlpluk. Resultatet er højeffektiv og energibesparende lagerlogistik. Læs mere her 

Shuttle-system: Omkostningseffektiv og tidsbesparende lagerløsning da der kun er begrænset behov for trucks. Shuttlen håndterer pallerne inde i lange kanaler som er kendt fra dybdestablings- eller gennemløbsreoler. Håndteringen er omkostningseffektiv og sparer tid, idet der ikke er behov for truckkørsel i reolgangene. Læs mere her

Stand 6120 i Hal H.

Andre nyheder
 • 12807
  24-07-2023

  Fordele ved at bruge robotteknologi på dit lager

  Vi hører sjældent at vi har brug for mindre automatisering. På globalt plan bruges robotteknologi på flere og flere lagre, og antallet af robotter forventes mere end fordoblet frem mod år 2030, primært på grund af øget lagerautomatisering.
 • 13220
  11-04-2023

  LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

  Efter ​​LogiMAT sidste år vendte tilbage med succes, starter vi nu næste kapitel i messens historie. LogiMAT er både et nøgleevent, når det kommer til seneste trends inden for intralogistik samt i egenskab af et talerør for vores branche. Besøg os på LogiMAT 2023 i Stuttgart!
 • 12706
  19-01-2023

  5 tips når du skal vælge leverandør af lagerreoler

  Valget af den rigtige lagerløsning til dit lager sker gennem en afvejning af fordele og ulemper, samt at finde den rigtige leverandør. Her følger 5 tips der kan hjælpe dig gennem processen og ende med den perfekte løsning og leverandør.
Seneste nyheder