Skip to main content

Gonvarri Material Handling (GMH) opkøber Kaufmann Systems AG

Gonvarri Material Handling (GMH) har overtaget aktiemajoriteten i “Kaufmann Systems AG”, et ingeniørfirma i Schweiz, der tilbyder en bred vifte af lagerløsninger inden for automatisering.

KaufmannKaufmann Systems AG blev grundlagt i 1994 af Margrit og Bertram Kaufmann, og har sin base i Schweiz. Virksomhedens primære kundegruppe er system integratorer med regionalt fokus på Schweiz og Tyskland.

Gennem tiden har Kaufmann Systems AG opbygget et stærkt team med bred ekspertise inden for salg, design og projektledelse af lagersystemer til fuldautomatiske lagre, med specielt fokus på Rack Clad-/Silo-projekter.

Over de næste to år er det planen at GMH opkøber den resterende aktiepost, så man opnår fuldt ejerskab.

Frank Pohl, CEO for Gonvarri Material Handling: “Med dette opkøb står GMH nu endnu bedre rustet til at kunne tilbyde markedet, og især system integratorer en såkaldt One-Stop-Shop` løsning. Det udvidede Gonvarri Material Handling Automation Team har den nødvendige kompetence og erfaring til at designe og levere stort set alle former for automatiske lagerløsninger.”

Bertram Kaufmann, ejer og adm. direktør af Kaufmann Systems AG: “Gonvarri Material Handling vil give os en bredere og stærkere position i forhold til vore kunder, samt fremtidige muligheder for bæredygtig vækst.”

Om Gonvarri Material Handling

Gonvarri Material HandlingGonvarri Material Handling er førende leverandør af lagerløsninger, med en bred portefølje af produkter og løsninger. Virksomheden har 15 salgsselskaber samt et bredt netværk af forhandlere med brands som Dexion, Constructor, Kasten, Stålteknik og Kredit.

GMH ejes af Gonvarri Industries, et førende, globalt selskab med 6,000+ ansatte og 45 fabrikker, der producerer stål- og aluminiumelementer til brancher som automobil, vejsikkerhed, materialehåndtering og industri.

Andre nyheder
Seneste nyheder