Skip to main content

Information til vore kunder om COVID-19

COVID-19

Spredningen af den nye corona-virus, COVID-19, påvirker virksomheder over hele verden, i en grad der er svær at forestille sig og vurdere.

Vi overvåger nøje situationen, og dens indflydelse på vores daglige supply chain for at sikre at driften sker på sikker og forsvarlig måde.

Constructor overvåger og følger alle retningslinier fra myndighederne i de lande, hvor vi opererer, uanset om de gælder den generelle hygiejne eller rejseaktiviteter.

Vores førsteprioritet er sikkerhed og støtte til vore ansatte og kunder.

I øjeblikket oplever vi ingen større begrænsninger på vore fabrikker, der kunne påvirke vores evne til at levere til vore kunder.

Skulle vores normale drift blive påvirket, vil vi informere så hurtigt som muligt, også på individuel basis skulle situationen ændre sig.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Michael Sahl
Adm. Direktør
Constructor Danmark A/S

Andre nyheder
 • 13220
  11-04-2023

  LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

  Efter ​​LogiMAT sidste år vendte tilbage med succes, starter vi nu næste kapitel i messens historie. LogiMAT er både et nøgleevent, når det kommer til seneste trends inden for intralogistik samt i egenskab af et talerør for vores branche. Besøg os på LogiMAT 2023 i Stuttgart!
 • 12706
  19-01-2023

  5 tips når du skal vælge leverandør af lagerreoler

  Valget af den rigtige lagerløsning til dit lager sker gennem en afvejning af fordele og ulemper, samt at finde den rigtige leverandør. Her følger 5 tips der kan hjælpe dig gennem processen og ende med den perfekte løsning og leverandør.
 • 12096
  01-12-2022

  Hvordan ser fremtiden ud for forsyningskæden?

  Alt, hvad der forarbejdes eller fremstilles – den mad, vi spiser, det tøj, vi har på, de biler, vi køber, og de huse, vi bor i – gennemgår forskellige stadier, før de når frem til deres salgssted.
Seneste nyheder