Skip to main content

Information til vore kunder om COVID-19

COVID-19

Spredningen af den nye corona-virus, COVID-19, påvirker virksomheder over hele verden, i en grad der er svær at forestille sig og vurdere.

Vi overvåger nøje situationen, og dens indflydelse på vores daglige supply chain for at sikre at driften sker på sikker og forsvarlig måde.

Constructor overvåger og følger alle retningslinier fra myndighederne i de lande, hvor vi opererer, uanset om de gælder den generelle hygiejne eller rejseaktiviteter.

Vores førsteprioritet er sikkerhed og støtte til vore ansatte og kunder.

I øjeblikket oplever vi ingen større begrænsninger på vore fabrikker, der kunne påvirke vores evne til at levere til vore kunder.

Skulle vores normale drift blive påvirket, vil vi informere så hurtigt som muligt, også på individuel basis skulle situationen ændre sig.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Michael Sahl
Adm. Direktør
Constructor Danmark A/S

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder