Skip to main content

LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

Efter ​​LogiMAT sidste år vendte tilbage med succes, starter vi nu næste kapitel i messens historie. LogiMAT er både et nøgleevent, når det kommer til seneste trends inden for intralogistik samt i egenskab af et talerør for vores branche. Besøg os på LogiMAT 2023 i Stuttgart!

LogiMAT event Det er den tid på året igen! Fra den 25. – 27. april 2023 kan du slutte dig til os og opleve "en verden af ​​intralogistik" i Stuttgart til den største internationale begivenhed i branchen. Mød vores team af eksperter der kan hjælpe dig på vejen mod den perfekte lagerløsning. Besøg os i hal 3, stand 3C35.

Kom og se vores automatiserede lagersystemer i aktion. Oplev fordele som effektiv opbevaring, nøjagtig lagerbeholdning, fejlfri og hurtig plukning. Uanset om du er interesseret i vores Tornado-automater eller ønsker information om vores andre lagersystemer, er vi parat til at fortælle dig mere. Vores løsninger er udviklet til dine individuelle behov, så kom og tjek os ud.

Product info at LogiMATUanset hvilke produkter du opbevarer, har vi en lagerløsning, der fungerer for dig. Hvadenten du ønsker at øge din lagerkapacitet, overvejer at gå over til fuld automatisering eller ønsker at holde det traditionelt med pallereolopbevaring, er vi med dig hele vejen. Uanset virksomhedens størrelse samarbejder vi med dig om at finde den allerbedste løsning og skræddersy den til dine specifikke behov.

Derfor er LogiMAT den perfekte platform for dig til personligt at udforske og opleve vores udvalg af produkter. Chat med vores hjælpsomme team af eksperter, som med glæde besvarer alle dine spørgsmål.

Kom og besøg os i Hal 3, Stand 3C35!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder