Skip to main content

Ny CEO hos Gonvarri Material Handling i 2021

Sergio Rodriquez bliver ny CEO for Gonvarri Material Handling (GMH) pr. 1. januar 2021. Han efterfølger Frank Pohl, der har stået i spidsen for GMH de sidste 6 år.

Frank Pohl

Sergio Rodriguez

Sergio Rodriguez er fra Spanien, og har en ingeniøruddannelse med PhD i elektronik & computer engineering. Sergio startede sin karriere i Process Research Engineering hos ArcelorMittal, og har været hos Gonvarri Industries de seneste 10 år. Her har Sergio Rodriguez haft forskellige ledelsesroller indtil 2017, hvor han blev General Manager for Gonvarri Industries Automotive Business Unit i Centraleuropa.

Josu Calvo, CEO for Gonvarri Industries: ”Sergio’s entusiasme og innovative tilgang vil - kombineret med hans åbne og imødekommende lederstil - være et godt match til GMH’s ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Under Franks lederskab er GMH blevet en af Europas førende leverandører af løsninger til både manuelle og fuldautomatiske lagre."

Frank vil fortsætte hos os som konsulent i de næste 12 til 18 måneder, hvor han skal lede den nye forretningsenhed ”System Partnere” som udelukkende fokuserer på samarbejde med systemintegratorer, der tilbyder automatiske lagerløsninger.

Om Gonvarri Material Handling

Gonvarri Material Handling er førende leverandør af lagerløsninger, med en bred produktportefølje fra pallereoler og småvarereoler til fuldautomatiske løsninger. Gruppen markedsfører sig i Europa under brands som Dexion, Constructor, Kasten, Stålteknik og Kredit.

Med en omsætning på 200 mio. Euro i 2019, mere end 1200 ansatte og moderne produktionsfaciliteter strategisk placeret på nøglemarkeder som Rusland, Rumænien, Finland, Sverige, Tjekkiet og Tyskland er vi førende inden for materialehåndtering.

Koncernen er stærkt repræsenteret i hele Europa, samt via forhandlere i resten af verden inklusiv Afrika, Mellemøsten, Nord- og Sydamerika.

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder