Skip to main content

Ny CEO hos Gonvarri Material Handling i 2021

Sergio Rodriquez bliver ny CEO for Gonvarri Material Handling (GMH) pr. 1. januar 2021. Han efterfølger Frank Pohl, der har stået i spidsen for GMH de sidste 6 år.

Frank Pohl

Sergio Rodriguez

Sergio Rodriguez er fra Spanien, og har en ingeniøruddannelse med PhD i elektronik & computer engineering. Sergio startede sin karriere i Process Research Engineering hos ArcelorMittal, og har været hos Gonvarri Industries de seneste 10 år. Her har Sergio Rodriguez haft forskellige ledelsesroller indtil 2017, hvor han blev General Manager for Gonvarri Industries Automotive Business Unit i Centraleuropa.

Josu Calvo, CEO for Gonvarri Industries: ”Sergio’s entusiasme og innovative tilgang vil - kombineret med hans åbne og imødekommende lederstil - være et godt match til GMH’s ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Under Franks lederskab er GMH blevet en af Europas førende leverandører af løsninger til både manuelle og fuldautomatiske lagre."

Frank vil fortsætte hos os som konsulent i de næste 12 til 18 måneder, hvor han skal lede den nye forretningsenhed ”System Partnere” som udelukkende fokuserer på samarbejde med systemintegratorer, der tilbyder automatiske lagerløsninger.

Om Gonvarri Material Handling

Gonvarri Material Handling er førende leverandør af lagerløsninger, med en bred produktportefølje fra pallereoler og småvarereoler til fuldautomatiske løsninger. Gruppen markedsfører sig i Europa under brands som Dexion, Constructor, Kasten, Stålteknik og Kredit.

Med en omsætning på 200 mio. Euro i 2019, mere end 1200 ansatte og moderne produktionsfaciliteter strategisk placeret på nøglemarkeder som Rusland, Rumænien, Finland, Sverige, Tjekkiet og Tyskland er vi førende inden for materialehåndtering.

Koncernen er stærkt repræsenteret i hele Europa, samt via forhandlere i resten af verden inklusiv Afrika, Mellemøsten, Nord- og Sydamerika.

Andre nyheder
 • 12807
  24-07-2023

  Fordele ved at bruge robotteknologi på dit lager

  Vi hører sjældent at vi har brug for mindre automatisering. På globalt plan bruges robotteknologi på flere og flere lagre, og antallet af robotter forventes mere end fordoblet frem mod år 2030, primært på grund af øget lagerautomatisering.
 • 13220
  11-04-2023

  LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

  Efter ​​LogiMAT sidste år vendte tilbage med succes, starter vi nu næste kapitel i messens historie. LogiMAT er både et nøgleevent, når det kommer til seneste trends inden for intralogistik samt i egenskab af et talerør for vores branche. Besøg os på LogiMAT 2023 i Stuttgart!
 • 12706
  19-01-2023

  5 tips når du skal vælge leverandør af lagerreoler

  Valget af den rigtige lagerløsning til dit lager sker gennem en afvejning af fordele og ulemper, samt at finde den rigtige leverandør. Her følger 5 tips der kan hjælpe dig gennem processen og ende med den perfekte løsning og leverandør.
Seneste nyheder