Skip to main content

Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

Dexion Rumænien der indgør i Gonvarri Material Handling (GMH) og er et af koncernens primære anlæg til produktion af pallereoler, produktudvikling og design, ekspanderer med mere end 35%, og råder nu over 13700 m².

Rasnov Dexion FactoryDexion Rumænien har haft sin base i Rasnov i mere end 15 år, og er en af områdets store arbejdspladser med mere end 400 arbejdspladser.

Med de seneste investeringer i avanceret udstyr og strømlining af fremstillingsprocesser øges udbuddet til markederne i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Asien.

 

Rasnov Dexion FactoryUdvidelsen sker på baggrund af øget efterspørgsel efter lagerløsninger med tilhørende udstyr, drevet af stigning i online shopping og levering til hjemmet. En trend som i sig selv er vokset endnu kraftigere under pandemien.

Med virksomheder, der ønsker at øge effektiviteten og diversificere brugen af ​​lagerplads (herunder vertikalt landbrug eller kølerum), bliver vores traditionelle fuld-/semi-automatiseringsløsninger i stigende grad valgt som produktive, omkostningseffektive og højkvalitetsløsninger.

Eksperter forudser, at der vil være behov for omkring 8,6 millioner m² ekstra lager i Europa mellem 2021 og 2025, hvilket lægger yderligere pres på efterspørgslen efter lagerløsninger.

Rasnov Dexion Factory"Vi er meget tilfredse med at kunne annoncere udvidelsen af ​​vores produktionsanlæg i Rasnov," udtaler Sergio Rodriguez, CEO for GMH. "Behovet for at udvide afspejler den stigende efterspørgsel fra vores stadigt voksende kundebase. Vi planlægger også at bruge faciliteterne til at udvikle og lancere nye produkter, som vil holde os på forkant med design og fremstilling af lagerløsninger."

Brian Howson, administrerende direktør for Dexion Rumænien, tilføjer: "Vores Rasnov-anlæg har en fantastisk beliggenhed og er en af ​​vores førende produktionsfaciliteter i Europa. Ved at udvide her, viser vi vores engagement i regionen.”

Rasnov Dexion FactoryGonvarri Material Handling er en verdensførende leverandør af industrielle lagersystemer, fra reoler og reoler til komplette lagerløsninger, med tilstedeværelse.

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
Seneste nyheder