Skip to main content

Store investeringer i produktionen

Større investeringer i produktionen har gjort Gonvarri Material Handling's fabrik til en af de mest moderne af sin slags i Europa.

Dette år har budt på tunge investeringer i topmoderne udstyr til produktionen i den Rasnov-baserede fabrik. Disse nyanskaffelser gør det muligt at servicere kunderne med de mest avancerede lagerløsninger, der kan løse selv de mest usædvanlige krav til opbevaring.

Safan Darley kantbukke-maskine

Safan DarleyDen nye state-of-the-art Safan Darley kantbukke-maskine bruger en kraft på 400 ton til at bøje metalplade-emner i længder, der er op til 4200 mm og 8 mm i tykkelse.

Safan Darley er perfekt til at producere store og tunge, specielle eller standard lagerløsninger.

 

 

HAAS VF10 bearbejdningscenter

HAAS VF10Denne store og kraftfulde HAAS VF10 maskine blev importeret fra den velkendte, kaliforniske producent, HAAS, og er førende på sit felt.

Dette køb indgår i et strategisk program med kapitalinvesteringer, der har til formål at styrke GMH's bestræbelser på at kunne servicere sine kunder med et bredere produktudvalg og kortere leveringstider.

 

 

Prima Power Platino Fiber Evo Laserskærer

Prima Power Platino Fiber Evo Laser Cutting MachineDenne moderne Prima Power Platino Fiber Evo 15030 Laserskærer kan skære stål i op til 20 mm tykkelse, og stålplader i størrelser op til 1500 x 3000 mm.

Med denne nye maskine har GMH insourcet laserskæringsarbejdet. Den nye maskine gør det muligt at udføre egne laser-baserede opgaver, og det er lig med en øget kvalitetskontrol, hurtigere produktionstid og kundetilpassede løsninger.

 

 

Ny AutoWelder gør det muligt at levere det bedste fra begge verdener

AutoWelderGMH har indkøbt en topmoderne AutoWelder for at kunne levere hurtig og standardiseret svejsning på sine lagerløsninger.

Denne nye maskine vil arbejde side om side med den eksisterende svejselinie. Det sikrer at fabrikken både kan levere hurtig, standard svejsning på større produktbatches med AutoWelder, samt bibeholde fleksibiliteten til at levere mindre batches eller specialprodukter med de manuelle svejselinier.

Andre nyheder
 • 14134
  06-05-2024

  Bæredygtighedsrapport 2023

  Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
 • 13960
  20-02-2024

  Hvor meget ved du om vores småvarevarereoler?

  Det kan være forvirrende at forstå forskellen mellem pallereoler og småvarereoler for derefter at skulle beslutte, hvilken løsninger der passer bedst til din virksomhed.
 • 11506
  06-12-2023

  Stor udvidelse af den centraleuropæiske fabrik

  Udvidelsen af ​​fabrikken vil yderligere forstærke den høje produktstandarder og dermed komme vore kunder til gode. Samtidig skabes der plads til at udvikle og teste nye produkter der vil blive tilføjet den eksisterende, brede produktportefølje.
Seneste nyheder