Skip to main content

Store investeringer i produktionen

Større investeringer i produktionen har gjort Gonvarri Material Handling's fabrik til en af de mest moderne af sin slags i Europa.

Dette år har budt på tunge investeringer i topmoderne udstyr til produktionen i den Rasnov-baserede fabrik. Disse nyanskaffelser gør det muligt at servicere kunderne med de mest avancerede lagerløsninger, der kan løse selv de mest usædvanlige krav til opbevaring.

Safan Darley kantbukke-maskine

Safan DarleyDen nye state-of-the-art Safan Darley kantbukke-maskine bruger en kraft på 400 ton til at bøje metalplade-emner i længder, der er op til 4200 mm og 8 mm i tykkelse.

Safan Darley er perfekt til at producere store og tunge, specielle eller standard lagerløsninger.

 

 

HAAS VF10 bearbejdningscenter

HAAS VF10Denne store og kraftfulde HAAS VF10 maskine blev importeret fra den velkendte, kaliforniske producent, HAAS, og er førende på sit felt.

Dette køb indgår i et strategisk program med kapitalinvesteringer, der har til formål at styrke GMH's bestræbelser på at kunne servicere sine kunder med et bredere produktudvalg og kortere leveringstider.

 

 

Prima Power Platino Fiber Evo Laserskærer

Prima Power Platino Fiber Evo Laser Cutting MachineDenne moderne Prima Power Platino Fiber Evo 15030 Laserskærer kan skære stål i op til 20 mm tykkelse, og stålplader i størrelser op til 1500 x 3000 mm.

Med denne nye maskine har GMH insourcet laserskæringsarbejdet. Den nye maskine gør det muligt at udføre egne laser-baserede opgaver, og det er lig med en øget kvalitetskontrol, hurtigere produktionstid og kundetilpassede løsninger.

 

 

Ny AutoWelder gør det muligt at levere det bedste fra begge verdener

AutoWelderGMH har indkøbt en topmoderne AutoWelder for at kunne levere hurtig og standardiseret svejsning på sine lagerløsninger.

Denne nye maskine vil arbejde side om side med den eksisterende svejselinie. Det sikrer at fabrikken både kan levere hurtig, standard svejsning på større produktbatches med AutoWelder, samt bibeholde fleksibiliteten til at levere mindre batches eller specialprodukter med de manuelle svejselinier.

Andre nyheder
Seneste nyheder