Skip to main content

Palleudtræk forbedrer ergonomien for Danfoss ansatte

Når personale bruger ord som “dum” til at beskrive nogle af de arbejdsstillinger, de bruger i dagligdagen, ved den ansvarsfulde arbejdsgiver at det er tid til at reagere. 

Danfoss Pull out UnitDanfoss, der er stolte af at levere morgendagens energieffektive løsninger til deres kunder, fandt at det var på tide med en ny lagerløsning til deres virksomhed i Aabenraa. Udfordringer som mangel på plads og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger var blevet et problem for personalet. 

Constructor leverede et system med palleudtræk i pallereoler, der havde flere fordele. Danfoss valgte palleudtræk med 100% udtræk for at få plads til 6 pallelokationer i stedet for 4.

Danfoss Pull out Unit, DenmarkPalleudtrækkene er monteret I 2 niveauer, begge i en god arbejdshøjde, hvor operatøren hurtigt kan plukke uden at skulle strække eller bøje sig for at nå de bagerste lokationer. Løsningen hvor palleudtrækkene er monteret i pallereoler, betyder at Danfoss kan udnytte den fulde lokalehøjde og dermed yderligere optimere på pladsen. 

Win-win hele vejen rundt

Installationen med palleudtræk forbedrer både ergonomien og pladsudnyttelsen. Og det er ikke kun personalet der er tilfreds, Danfoss har opnået en øgning i lagerkapaciteten på 33%. “Vi er blevet overrasket over hvor meget plads vi sparer med denne løsning”, fortæller Jannik Hollænder Jensen, Danfoss.

Læs hele casen her

Andre nyheder
Seneste nyheder