Skip to main content

Shuttle-system hjælper Outl1.se med at holde trit med efterspørgslen

Kunde: Outl1.se / Arc E-commerce
By: Stockholm/Sverige
Produkt leveret: Shuttle-system

Baggrund

Shuttle system, Arc E-commerceGrundlæggeren af webshoppen Outl1.se, Joacim Boivie, har mange års erfaring med salg af importvarer på nettet. Det kræver en veludviklet sans for, hvad der er efterspurgt her og nu. Outl1.se sælger sæsonvarer, f.eks. havetrampoliner og el-cykler om sommeren, og varmepumper og sneslynger om vinteren.

Med en konstant svingende lagerprofil var der brug for en sikker lagerløsning, der kunne rumme store godsmængder og have god adgang til alle varer.

Den største udfordring for virksomheden er at holde balancen mellem at have for lidt eller for meget på lager af hver artikel. De fleste artikler på outl1.se importeres fra Kina, og dermed er det ikke muligt hurtigt at genopfylde lageret.

Constructor's løsning

Nøgleordet for logistikken hos outl1.se er pladsoptimering. En af de udfordringer, som Constructor stod over for, var søjler på tværs af lageret. En anden var pladskrævende gods med varierende pallestørrelser.

Shuttle system, Arc E-commerce

Løsningen der kunne opfylde alle ønsker og krav, var et shuttle-system med 4 sektioner, i 3 niveauer. Systemet rummer 540 palleplader der alle er fuldt tilgængelige ved hjælp af shuttlen.

Resultatet

Efter grundige forundersøgelser af logistikken hos Outl1.se designede Constructor en løsning, der består af:

  • Fire sektioner med 15 paller i dybden
  • Reolhøjde: 4000mm
  • Belastningskapacitet: 500kg/palle
  • Antal pallepladser: 540
  • Langsidehåntering af EUR-paller 800 x 1200mm
  • 1 shuttle til maks. pallevægt på 1500kg
"Den største fordel vi har opnået med shuttle-systemet er pladsudnyttelse. En anden er at vi kun behøver 1 truck til ind- og udlagring. Shuttlen henter og bringer paller til og fra plukkeåbningen."Joacim Boivie, Outl1.se. Arc E-Commerce.

Om Outl1.se

Outl1.se drives af Arc E-Commerce AB. Webshoppen tilbyder kvalitetsprodukter til sport, fritid og fitness. De konkurrencedygtige priser opnås ved køb direkte hos producenterne uden fordyrende mellemled. www.Outl1.se